Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kurde no...

Wczoraj...

Polecane posty

Gość Kurde no...

Wczoraj mialam usuwany pieprzyk/znamie, mam teraz 4 szwy i boli mnie jak choleram czy to normalne? 9 lat temu mialam rowniez usuwany pieprzyk, ale mniejszy i naprawde nie przypominam sobie zeby az tak mnie bolalo...A jak bylo u was po usunieciu znamion/pieprzykow? Tez tak bolalo?

Gość ametria
Mnie nie bolało, tylko trochę szczypało...ale ja nie miałam szwów. Może to wina tych szwów?

Mnie tez bolalo przez kilka dni po usunieciu , jeszcze do tego troche krew mi leciala .Dzwonilam do lekarza i mowil ,ze tak moze byc . W jakim miejscu mialas to znamie ?

Gość Kurde no...
No mnie wtedy tez nie bolao tylko wlasnie szczypalo, a teraz to mnie naprawde napieprza...(sorki, ale kurcze wkurzajace to jest). Po zabiegu dostalam od niego 4 silne tabletki przeciwbolowe, ale hosteryczka nie jestem ani tez skora do brania tabsow tez nie, ale kurde jak mi zaniedlugo nie przejdzie chyba zaraz wezme...az mnie glowa z bolu rozbolala...:/

Gość Kurde no...
Mialam na samym dole brzucha...a wlasciwie nie tyle brzucha co juz na "gornej czesci intymnej" ;)

Ja jedno ze znamion mialam na nodze i to wlasnie mnie bolalo . Moze wez ta tabletke , poloz sie i staraj sie nie chodzic za duzo .Nie wiem co Ci poradzic :( Ja bralam tabletki i staralam sie \"oszczedzac\" noge ,wtedy mniej bolalo. Musisz to przetrwac ,niestety innego wyjscia nie ma :( Wspolczuje Ci ,bo wiem co to znaczy 🌼

Gość Kurde no...
Dzieki Peszku. Tak wlasnie zrobilam i poszlam spac, teraz jest duzo lepiej. Mam nadzieje tylko, ze badnaie histopatologiczne nie wykaz nieczego...ale staram sie o tym nie myslec, bo w sumie co ma byc to bedzie.

Gość kto ma jeszcze
doswiadczenie z usunietym pieprzykiem? Jak wygladaly wasze pieprzyki? Czy bylo podejrzenie o czerniaka (tak jak u mnie...) ? Prosze napiszcie o swoich doswiadczeniach.

Gość do gory.

Gość upupupupupupupuppppp