Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaasiek

po 28 lipca 2007 sprzedam

Polecane posty

Gość aaasiek

przepiękną suknię Emmi Mariagę - Janesę http://emmimariage.pl/index.php/main/pl/offer/2/20 Suknia jest koloru ecru, rozmiar 36. Suknia ma odpinany na zamek tren. Jest przepiękna:) i praktyczna. Wrazie pytań podaję maila: asiek_s@o2.pl Cena do negocjacji :)

Gość azazaz
HEJKA! Ja też będę miała tę suknię, w związku z czym mam pytanko do ciebie. Suknia jak wiadomo ma rozciecie na nodze, no i nie wiem czy założyc do niej rajstopy czy pończochy samonośne. Boję sie , że pończochy będą zjeżdzać, i że będzie widac koronkę. Co ty bedziesz zakładała? Z góry dziękuję za odpowiedź. Strasznie mnie ten temt nurtuje, naprawdę nie wiem co wybrać.

Gość aaasiek
cena do uzgodnienia. Dogadamy się :) A co do pończoch, to ja mam ślub 28 lipca i planuję iść z gołymi nogami:) Rajstop poprostu nie lubię, a pończochy będzie widać. Poza tym upał zapewne będzie :) Pozdrawiam

Gość ale tak mniej więcej cena
ja mam na ten cel przeznaczone tysiąc, jak tak to biorę

Gość aaasiek
tysiąc to troszkę mało. Dokładam jeszcze dwa kwiaty. Identyczne jak na rozcięciu sukni. Mogą służyć np. do włosów:) Prawdopodobnie będę miała do tego jeszcze malutkie bolero (tak do kościoła). Również dołożę:)

Gość azazaz
do aaasiek Witaj! Będziemy miały tę samą suknię Janesę, ciekawi mnie jaki bukiet i fryzurkę wybierasz sobie do ślubu, ja puki co nie mogę się zdecydować ale jeśli chodzi o fryzurkę to będzie to chyba coś w hiszpańskim stylu. Bukiet jakiś skromny, może kalie? A ty co będziesz miała? Mam pytanie odnośnie kwiatka, który umieszczony jest w rozcięciu sukni, chciałabym kupic taki 1 kwiat, który mogłabym, wpiąć we włosy. Ile byś chciała za niego dostać? Jęśli chcesz pisz na adres mail a.z@op.pl

Gość azazaz
nie mogę uwierzyć w ten błąd!!! :(

Gość aaasiek
witaj azaza:) Co do bukietu, jeszcze nie jestem zdecydowana. Chyba wybiorę coś podobnego (przynajmniej kolorem), do tego kwiatka przy sukni. Nie będą to napewko kalie, gdyż mam straszny uraz do tych kwiatków. Podobają mi się, lecz kojarzą mi się jedynie ze śmiercią i pogrzebem. Co do fryzury, to będę miała upięte włosy, bo tak będzie wygodniej, zwłaszcza gdy będzie gorąco. Dodatkowo suknia zakładana jest na szyję, więc ładniej będą wyglądały włosy upięte. Będę miała coś podobnego do koka (lecz nie chcę tradycyjnego), ale konkretnie upatrzonej fryzury też jeszcze nie mam. Pytasz o kwiatka. Oczywiście, że mogę Ci odsprzedać, a cenę może sama zasugerujesz? Mam takie dwa kwiatki, bo być może drugiego przypnę sobie gdzieś koło szyi. Zobaczymy jak to będzie wyglądało, żeby oczywiście nie przesadzić z dodatkami:) A Ty kiedy masz ślub? Pozdrawiam

Gość aGNIESZKA12345
JA BYM TEZ JA KUPILA TYLKO PODAJ WYMIARY JESTEM GOTOWA DAC 1300 -1400 Z BOLERKIEM

Gość aGNIESZKA12345
A TERAZ ZOBACZYLAM ZE TO 36 AJA MAM 38 TO CHYBA SIE NIE WCISNE. PA:(

Gość aaasiek
myślę, że się wciśniesz, gdyż ja normalnie noszę rozmiar między 36 a 38. Jeśli będziesz chciała, to możemy się jakoś umówić na przymierzenie tej sukni. A na kiedy ją potrzebujesz?

Gość azazaz
Hejka! Ja mam ślub 18.08.07 więc 3 tygodnie po Tobie. Jeśli chodzi o kwiatek to jestem w stanie zapłacic za niego jakieś 30 - 40 zł, ale nie wiem czy to bedzie Cię interesować. Jeśli tak to pisz na mail. No i też już szukam chetnej na moją sukieneczkę. Rozmiar 36, wzrost 160 cm. Sukienka taka jak oryginalny model - nic w niej nie zmieniałam. Ja myślałam żeby zejść z ceny nieco poniżej 1000zł, wtedy może szybciej uda mi się ją sprzedać. Więc wszyscy chętni niech piszą na adres a.z@op.pl Pozdrawiam! :) :) :)

Gość aaasiek
mnie sie nie spieszy ze sprzedażą sukni. Tak poprosu napisałam, znajdzie sie chętna, sprzedam, a jak nie to będę dopiero później myślała o sprzedaży. A z jakiego miasta jesteś?

Gość azazaz
Ja jestem z Radomia a ty A co z tym kwiatem? Możesz odsprzedać i za ile? :)

Gość aaasiek
Ja jestem z Krakowa. Pewnie że Ci sprzedam. Moze być za 50 zł???

Gość aaasiek
napisz do mnie asiek_s@o2.pl

Gość azazaz
Oki odezwę się w sprawie tego kwiatka jak już będziesz po ślubie.

Gość aaasiek
Mozesz się wcześniej odezwać, to ustalimy szczegóły. Wtedy zaraz w poniedziałek czyli 30 lipca wyślę Ci go:) Pozdrawiam

Gość azazaz
Super - na pewno się odezwę :)

Gość ghk.hjnbvm.

Gość paskudna ta suknia

Gość masz staroświecki
i wypatrzony gust!

Gość wiocha...

Gość suknia jest super

Gość nie podoba mi sie
suknia nadaje sie do odtanczenia Kankana z przytupem a nie na slub. za to druga prezentowana - sliczna!

Gość nie znasz się
ta suknia została uznana za jedna z najpiekniejszych w tym sezonie!

Gość nawet...
za darom bym tej hiszpanskiej sukni nie chciala...pewnie tez sie nie znam..no coz, kazdy ma inny gust.

Gość jaaaaaasne
pewnie jeszcze do tego takie sznurowane koronkowe kozaczki na obcasku i bedzie git