Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agawwa 22

Prosze o przetlumacznienie tekstu na angielski

Polecane posty

Gość agawwa 22

Jeszczce raz prosze o pomoc I don't know if you're understand me.Our house is now redecorated, everything is new, and we now don't have rooms, we have apartments. Each apartment has bedroom, bathroom, mini-kitchen, balcony, air-condition, TV. I can offer you one apartment for 4 persons with 2 bedroom (each bedroom is for one couple-2 persons, in one of the bedroom is the mini-kitchen), you will have your own balcony, air-condition, TV, parking place and together bathroom. The price is 50€ per day + taksa 0.8€ per person per day. For the couple with children I can offer you the apartment with 2 beds (children don't have to pay) and mini kitchen, their own bathroom, balcony,air-condition, TV, parking place. The price for that apartment is 35€ per day + taksa 0.8€ per person per day. If you're interested you will have to pay reservation of 30% of the whole price on my bank account which I will send to you in the next mail .

Gość agawwa 22
bardzo prosze poniewaz roumie tylko pobieznie :-ł(((

Gość agawwa 22
kurcze chociaz pol ???

Gość na angielski
? prosze bardzo: I don't know if you're understand me.Our house is now redecorated, everything is new, and we now don't have rooms, we have apartments. Each apartment has bedroom, bathroom, mini-kitchen, balcony, air-condition, TV. I can offer you one apartment for 4 persons with 2 bedroom (each bedroom is for one couple-2 persons, in one of the bedroom is the mini-kitchen), you will have your own balcony, air-condition, TV, parking place and together bathroom. The price is 50€ per day + taksa 0.8€ per person per day. For the couple with children I can offer you the apartment with 2 beds (children don't have to pay) and mini kitchen, their own bathroom, balcony,air-condition, TV, parking place. The price for that apartment is 35€ per day + taksa 0.8€ per person per day. If you're interested you will have to pay reservation of 30% of the whole price on my bank account which I will send to you in the next mail .

Gość troche chaotycznie
Nie wiem czy mnie rozumiesz. asz dom jest obecnie po remoncie, wszystko jest nowe i nie mamy pokoi tylko apartamenty. Kazdy apartament ma sypialnie, lazienke, minikuchnie, balkon, klimatyzacje i TV. Moge zaoferowac jeden apartament na 4 osoby z 2 sypialniami (kazda jest na jedna pare, w jednej jest tez mini kuchnia. Bedziesz miala swoj wlasny balcon, klimatyzacje, TV miejsce parkingowe i wspolna lazienke. Cena wynosi 50 E za dzien + oplata 0.8 E za osobe dziennie.

Gość agawwa 22
sorki mialo byc na polski ups ale wpadka

Gość troche chaotycznie
troche literek mi wcina ale tlumacze dalej

Gość proszeee
nie wiem czy mnie rozumiesz. Nasz dom jest teraz odnowiony, wszytsko jest nowe, i teraz nie mamy pokoi tylko apartamenty. Kazdy apartament ma sypialnie, lazienke, aneks kuchenny, balkon, klimatyzacje, TV. Moge Ci zaproponowac jeden apartament dla 4 osob z dwiema sypialniami (kazda sypialnia jest dla jednej pary - 2 osob, w jednej z sypialni jest aneks kuchenny, bedziesz miala wlasny balkon, klimatyzacje, TV, miejsce do parkowania i wspolna lazienke. Cena to 50 euro za dzien plus oplata 0.8 euro za osobe za dzien. Dla pary z dziecmi moge zaproponowac apartament z dwoma lozkami (dzieci nie musza placic) i aneksem kuchennym, wlasna lazienka, balkonem, klimatyzacja, TV, miejscem do parkowania. Cena za ten apartament to 35 euro za dzien plus oplata 0.8 za osobe na dzien. Jesli jestes zainteresowana bedziesz musisala zaplacic za rezerwacje: 30% calej ceny na moje konto bankowe ktorego numer wysle Ci w nastepnym mailu.

Gość troche chaotycznie
Dla pary z dziecmi moge zaoferowac apartament z 2 lozkami (dzieci nie musza placic) i mini kuchnie, wlasna lazienke balkon, klimatyzacje, TV i miejsce parkingowe. Cena za wszystko wynowi 35 E dziennie+ oplata 0.8 E za dzien od osoby. Jesli jestes zainteresowana bedziesz musiala wplacic zalliczke 30% calej ceny na moj rachunek, ktorego dane przesle w nastepnym mailu

Gość agawwa 22
jejku a ja zrozumialam to troche inaczej i juz chcialam zrezygnowac dziekuje "troche chaotyczne" za ponowna pomoc. jesli jeszcze moge prosic o pomoc to chcialabym odpisac Rozumie Cie, chodzilo mi o to zeby ten apartament mial 2 sypialnie bo beda w nim spaly 2 osobne rodziny. Czy masz miejsce na ok 8 noclegow od 28 lipca rana to jest od sobot? A gdyby przyjechala jeszcze trzecia dwuosobowa rodzina to juz nic wiekszego nie masz czyli apartament z 3 sypialniami ?? daj znac jakbys cos znalazla jeszcz i w jakiej cenie..