Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem nic a nic

notebook - proszę o pomoc

Polecane posty

Gość nie wiem nic a nic

potrzebuje przejściówkę z wtyczki amerykańskiej na polską ale nie mogę znaleźć na allegro. Jak mam wpisać, żeby mi wyskoczyło to, czego szukam? Wpisywałam juz "przejściówka", "voltage"... nie wiem jak to nazwać... Kolejne pytanie: chcę wsadzić taką płytkę, która ma w sobie kartę z orange, dzięki której będę miała internet taki bezprzewodowy ale mam zupełnie inne niż w polsce "miejsce" na tą kartę, tzn. mój laptop posiada inny kształt "dziurki", w którą trzeba wsunąć ten kawałek metalu, który da mi intenet... znów mam problem z określeniem nazwy tego czegoś, co trzeba wymontować z nojego laptopa i wmontować takie samo ale polskie... :( oj nieporadna ja... Kto wie jak to nazwać i gdzie to dostać? Na pomocną dłoń czeka nagroda :):)

Gość newsss
zmien laptoka

Wyjścia są dwa : 1)jedno kupic kabel polski bo o ile się orientuje to jedne to ten co masz z wejściem amerykańskim a dróga jego końcówka wchodzi do zasialacza i ta piwinna być uniewrsalna 2)http://sklep.wp.pl/app/vppp.po?s=3467&p=51188&z= po prostu przejdź z gniazda polskiego na marykańskie za pomocą tego sprzętu i podłącz laptoka :)

Gość z żadnym
Co do "przejściówki". Chcesz ją nałożyć na zasilacz i potem do polskiego gniazdka? Dobrze rozumiem?

Z drugim będzie problem bo potrzebujesz odpowiedniego modemu a gniazdo które posiadasz nie jest pewnie PCMCIA danego typu na jakie może chodzic \"modem Orange\"

Musisz sprawdzić jakiego typu masz gniazdo PCMCIA (I lub II) i poprosić operatora organge o dostarczenie modemu współpracującego z gniazdem z Twojego laptoka

Gość nie wiem nic a nic
ok, przejścioówka zalatwiona, dzięki :):) a teraz ten internet...

No ale już na \"handjob\" jest. Idziesz do operatora i pokazujesz jakie masz gniazdo PCMCIA i oni mówią że mają pod takie gniazdo modem albo że nie mają i wtedy nie masz bezprzewodowego intenretu :)

Gość nie wiem nic a nic
a ja nie wiem jak to spr czy to jest typ I czy II wiem tylko ze miejsce jest nie na taki prostokąt, tylko ______ I I__ I________I mam nadzieje ze rysunek wyjdzie ladnie, widzisz, taki prostokąt ale wycięty trochę zmodyfikowany po jednej stronie...

Podaj mi model nootboka i markę

Gość nie wiem nic a nic
toshiba inspiron 9400 dell tak jest na nim napisane, on jest z usa

Z tyłu laptopa powinien byc podany model T i jakieś cyferki - to mi jest potrzbne... albo przy baterii

Odpowiedz jest już mi znana masz port na karty ExpressCard a to nie jest to samo co PCMCIA :) Musisz szukać modemu z wejsciem typu ExpressCard

Gość nie wiem nic a nic
model no: PP05XB

Tówj typ portu to ExpressCard 54. Oj już nie mogę doczekać się nagrody :classic_cool:

Gość nie wiem nic a nic
czyli dostane normalnie taki modem czy nie? czy musze wymienic wogole ta czesc? nagroda... w sumie nie wiem jaka mogłaby byc za tak wspaniała pomoc :):) dziękuje i gorący buziak w czółko wystarczy?? aha a co to jest numer icq? to jest nr gg?

Gość nie wiem nic a nic
stic - trzeba bylo od razu mowic, ze potrzebujesz czegos chlodzacego :):) piwko - o kazdej porze zapraszam do mnie :):) skad jestes ja z legnicy

Es tut mir leid ale Wawa ;) Ale jak będę w Legnicy to nie omieszkam o sobie przypomnieć :D