Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakąś dziewicę

Na żonę nie musi być dziewica, ale prawdziwy facet musi w życiu rozdziewiczyć

Polecane posty

Gość jakąś dziewicę

Ja nie spałem z żadną poza moją żoną. Jest wspaniałą kobietą i kocham ją. Niestety ona spałem wcześniej z innymi, a ja z żadną poza nią. I zaczynam żałować, że nie rozdziewiczyłem wcześniej żadnej dziewicy, bo czuję się przez to mniej męsko. Może nawet zradzę kiedyś z tego powodu żonę jak nie będę mógł nerwowo wytrzymać

Gość no i prawidlowo
facet musi chociaz jedna dziewice miec bo inaczej to pindol a nei facet

Gość OMG***
GLUPOTA!!!

Gość ja miałem dziewicę i straciłem
dla niej głowę. Dziewice są niebezpieczne, więc jeśli nie masz serca z kamienia to nie próbuj!

Gość niunka87
jeny.. czy wszyscy faceci to rozchwiani emocjonalnie przez swoje meskie ego frajerzy?

Gość Boję się że mogę zdradzić
Tu autor tematu. Męskie ego jest ważne. Bez tego nie jest się facetem. I masz rację. Czuję się jak niedowartościowany frajer :( Jak nieudacznik :(

Gość niunka87
oki zdradz żone najlpiej z dziewica ale to pewnie z jakaś nieletnia bo pełnoletnioch dziewic deficyt w polsce :) po tym napewno staniesz sie prawdziwym mężczyzną skoro uważasz ze teraz niejesteś nim a ja myśle że prawdziwy mężczyzna to taki kóry potrafi sie zaopiekować rodziną..itp itd ech.biedna ta twoja żonka.

Może i jestem rozchwiany emocjonalnie :( Ale co miałem specjalnie szukać dziewicy na żonę skoro poznałem najwspanialszą kobietę na świecie. No ale teraz sie źle czuję z tym, ze ja tylko z nią, a ona nie tylko ze mną :( Boli mnie to :(

Gość kliknij w ten link i na
tych innych facetów miała, kiedy nie byliście razem, nie byliście parą, więc o co chodzi? a jeśli to Ci przeszkadzało, to po co z nią brałeś ślub?

Gość niunka87
eee...no ludzie to mają problemy :)

Nie przeszkadza mi, że miała tych facetów, tylko, że ja miałem przed nią mniej kobiet w łóżku niż ona facetów, dokładnie żadnej :(

Gość niunka87
no top licytacja kto miał wiecej kto da wiecej..ej no jeśli ona miała no powiedzmy 5 facetów to ty tez musisz mieć tyle kobiet? a jesli sytuacja byłaby odwrotna i ty bys miał wiele kobiet wcześniej moze ona też by chciała cie zdradzić zeby sie wyrównało i było sprawiedliwie hmm..?

Gość niunka87
sytuacja powyzej była tylko przypuszczalna:)

Sprawiedliwie byłoby po równo :)

Gość huba duba
całe szczęście płytki faceciku, że nie masz żadnych innych problemów,a z braku laku i taki dobry, prawda?

Gość Zdołowany Mąż
A moja byłą dziwką w burdelu. Ale chce kościelnego unieważniena małżeństwa po zataiła to i powiedziała dopiero rok po ślubie