Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aghhhhh

Czuprynny facet - powód do dumu czy wstydu

Polecane posty

Gość aghhhhh

Facet z gęstą czupryną wyglada lepiej od łyska , sprawia wrażenie zadbanego i zdrowego ogiera ale fakty są bezlitosne dla posiadaczy bujnej czupryny - oni są kiepscy w łózku i tacy niemęscy !!!.To najgorsi kochankowie , mają mały temperament , małe penisy i wystarczy im 5 minutowy seks raz na tydzień.Pierce Brosman .Leonardo di Caprio czy Kuba Wojewódzki - wszyscy maja geste włosy i wszyscy maja problemy z potencją o czym głosno w świecie show -biznesu ( o Brosmanie i diCaprio - ale Kubek pewnie nie lepszy wystarczy spojrzec na tą gębe) Prawdziwy samiec ma duże stężenie testosteronu dzieki czemu jest meski , agresyny , ma potencje ale efektem ubocznym działania hormonu jest łysienie.Jeśli więc idziesz z facetem który ma gesta czupryne i powyżej 25 lat to powinnaś się wstydzić bo wiadomo że w łóżku to on jest kiepski i bidulko nie masz z niego pociechy :).Od tej reguły nie ma wyjatków - gesta czupryna u faceta to znawsze znak że jest beznadziejnym kochankiem. Ku rozwadze kobitki [cześć]

Gość mam takiego faceta
i jest kiepski w łożku,raczej seksu jak na lekarstwo a wiec zgadza sie to co napisalas

Gość no to ja kolejna sie zgadzam
niestety :-o

Gość takajedna88
Gorszych bzdur w życiu nie słyszałam. Łysole lub łysiejący są mega obleśni. A wnioski odnośnie wyższości łysych nad facetami z bujną czupryną w sprawach łóżkowych to już totalna bzdura. Znając życie pisała to jakaś durna łysa pała :D

Mojemu facetowi nie grozi łysina , a w łóżku jest z niego taki ogier że ja wysiadam czasami , więc coś się mi nie zgadzają te Wasze typowania....

Gość WhispersInTheDark
Lepiej, żeby to nie była prawda, bo mnie łysi i łysiejący w ogóle nie pociągają. Gdybym z takim była to z kolei ja nie miałabym ochoty na seks :P Ogólnie mam obsesję na punkcie włosów

Tzn że ze znanych aktorów tylko Willis i Hopkins są dobrzy w łóżku? I P. S. łysina u faceta jest jak obwisly biust u kobiety :P

Jasne. Mój facet ma gęste, bujne i piękne włosy, ani nie ma małego penisa (wręcz przeciwnie), ani małego temperamentu (a odwrotnie).