Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polak_J

Co sądzisz o metodzie HEMORON?

Polecane posty

Gość Polak_J

Co sądzicie o leczeniu hemoroidów metodą HEMORON. Jakie są efekty tego leczenia?

Gość HEMORomek
Miałem kilka tygodni temu pierwszy zabieg HEMORON. Krwawienia przy wypróżnianiu nie ustąpiły, ale mam wrażenie, że guzek (mam tylko jednego powiękoszonego) nie dokucza tak jak przed zabiegiem. Lekarz mówił, że ważne jest, by go starać się chować po wypróżnieniu przy pomocy wzeliny kosmetycznej lub maści. Higiena to podstawa, więc dupcie trzeba często myć. Co mnie zaniepokoiło, to fakt, że obok dokuczającego hemoroida, podczas HEMORONU prądem traktuje się też te zdrowe w celu (?) ograniczenia przepływu krwi w naczyniach krwionośnych też w zdrowych hemoroidach. Mam wyznaczony termin drugiego zabiegu za kilka dni i ponieważ nadal krwawię, to zwątpiłem. Z drugiej strony ból i pieczenie nie dokuczają tak jak przedtem. Krwawień nie mam też w ciągu dnia, tj. gdy się nie wypróżniam. Czy ktoś może napisać o swoich doświadczeniach? Mało jest opinii na temat HEMORON'u. Ja jestem facetem, ale czy męska czy damska dupcia, to hemoroidy dopadają tak samo i nie ma to znaczenia, a coraz częściej dopadają młodych ludzi. Pozdrawiam wszystkie bolidupki Wasz Hemoromek!