Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunka87

brak mi faceta

Polecane posty

Gość niunka87

czuje sie strasznie samotna, brak mi kogos kogo mogłabym przytulic kto troszczył by sie o mnie, zycie samotnej kobietyjest okropne brak mi tego ciepła które daje druga osoba po co sie starac w zyciu o cokolwiek jesli nie mozna sie tym z kimś podzielić?niemówiac juz tym ze mam straszna ochote na sex ale juz juz inna historia:)

Gość huba duba
Jesteś w wieku mojej siostry-jesteście jeszcze dziećmi, nie możecie myśleć o seksie!!

Gość 34543543
idz na dyskoteke tam zawsze sa chetni zeby jakas suczke wyrwac

Gość niunka87
no mam 20 lat czy to za wczesnie na sex? a kiedy bedzie w sam raz po 40?:)

Gość hm.................
pomasturbuj sie

bierzesz kołdrę zwijasz doklepujesz siadasz i jedziesz :D:D 🖐️ ps słyszałam, że to ponoć przyjemne :)🖐️

Gość hm.................
no cos ty, tak robil moj byly facet. ja wole palcami. pozdrawiam

Gość niunka87
ale chyba z facetem jest o niebo lepiej.. podobno hehe

Gość tez 20 lat
a dlugo jestes sama? ja prawie rok, we wrzesniu bedzie:( tez mi sie chce faceta, mezczyzny kiedys to mialam jednego za drugim, rozchwytywana bylam ale zawsze sie opieralam i z nikim nie poszlam na maxa mam nadzieje ze czekanie sie oplaci i w koncu bede z kims wyjatkowym

Uff... Dobrze że są jeszcze dwudziestoletnie samotne dziewice, a to oznacza że może będę miał okazję poznać i związać się z kimś normalnym a nie postrzelonym i nieodpowiedzialnym :)

Gość niunka87
nigdy nie byłam w dłuzszym związku niz kilka tygodni a tak wogóle to troche obciach być 20 letnią dziewica w tych czasach co nie?

Gość tez 20 lat
facet z ktorym sie spotykalam ostatni raz nie wierzyl ze jestem dziewica, powiedzial ze na taka nie wygladam(chociaz ubieram sie normalnie), poza tym powiedzial ze nie zachwuje sie jak dziewica he he he

Gość niunka87
nie wygladasz na dziewice?a po czym poznał po chodzie hehe no niektórzy faceci to sa git:)

Żaden obciach. Macie do siebie szacunek i to się liczy. W moich oczach jesteście ludźmi a nie zwierzętami. Możecie być z siebie dumne :)

Gość green eyes
a czy to wstyd być 22 letnią dziewicą? ja też od roku jestem sama i cieszę się, że żadnemu z moich byłych się nie oddałam (a było ich niewielu:) wierzę, że czeka gdzieś na mnie mój Książę

a co zlego w tym niby ze kobieta 20 lub wiecej letnia nie jest dziewica?? sorry ale moim zdaniem to TAKI JEDEN po prostu sam jestes prawiczkiem albo jestes kiepski w lozku i chcesz dziewicy zeby cie nie mogla porownac z innym LEPSZYM

Gość tez 20 lat
znaczy wiesz ja to bylam przylepa, niejednokrotnie sama go prowokowalam, on sie podniecal a tu lipa - seksu nie bylo:P wkurzal sie o to:P poza tym wiesz zarzycalam mu nogi na szyje, kolysalam biodrami( to lubil najbardziej)' czasem troche zaluje ze go zostawilm:(

Gość tez 20 lat
znaczy wiesz ja to bylam przylepa, niejednokrotnie sama go prowokowalam, on sie podniecal a tu lipa - seksu nie bylo:P wkurzal sie o to:P poza tym wiesz zarzycalam mu nogi na szyje, kolysalam biodrami( to lubil najbardziej)' czasem troche zaluje ze go zostawilm:(

Tak, jestem prawiczkiem i mam szacunek do siebie i do dziewic, które czekają na kogoś wartościowego, a nie puszczają się za młodu opłakując potem że był draniem który pięknie kochał, zaliczył i zostawił :)

Gość niunka87
wiesz długo tego swojego ksiecia mozesz sie nedoczekac a skad wiesz ze on doceni po kilku kilka lat to ze czekałas na niego hmm...? zycie jest krótkie i trzeba z niego czerpac to co najlepsze a nie czekac w nieskończonosc ..

A porównanie to można mieć między spodniami z jeansu albo sztruksu, a nie między ludźmi, bo seks powinno się uprawiać z miłości a nie z głupoty.

TAKI JEDEN ja nie jestem dziewica i nie narzekam bo mnie nikt nie zostawil. normalne ze zwiazki niektore sie rozpadaja. a co to niby mialo znaczyc z tymi zwierzetami?????????? az tak nisko upadles?

Gość tez 20 lat
Fredka wyluzuj;] czasem to faceci potrafia z dziewicy dziwke zrobic jeden moj byly nagadal kiedys kumplom czego to ja z nim nie robilam, do dzis ci jego koledzy debile mysla ze jestem zdzira w lozku:(

Gość niunka87
taki jeden----ile masz lat?

Gość green eyes
jestem innego zdania, Mickiewicz napisał, że najpiękniejsze są właśnie marzenia, to co dopiero spełnić ma się, wolę czekać niż pójść do łóżka z facetem, dla którego będę jedną z wielu

Gość niunka87
i wciaz prawiczek?no no niezle niewiem czy podziwiac czy współczuć:)wybierz sobie

TEZ 20 LAT ;) GREEN EYES - ja nigdy nie bylam dla faceta jedna z wielu zawsze bylam ta jedyna

Gość tez 20 lat
Fredda no wlasnie chyba o to w tym wszystkim chodzi, zeby byc ta jedyna, zeby CZUC ze jestes ta jedyna ja do tej pory do zadnego faceta nie bylam przekonana, chociaz sa dni ze pukam sie w czolo i mowie sobie jaka ja glupia ze nie wiem co to prawdziwy seks( bo pieszczoty to wiadomo, oral tez hehe) ale tak mialo byc chyba...