Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunka87

brak mi faceta

Polecane posty

Gość green eyes
tak, w tamtym momencie byłas tą jedyną, a teraz? on ma następną, Ty masz kolejnego faceta...

Gość niunka87
tez 20---oral tez? ja dalej niz za buzi buzi of course w usta hehe nie wyszłam:)

FREDDA Nie upadłem nisko, tylko widzę jak inni upadają przez brak rozsądku i utratę wartości człowieczeństwa, kierując się zaspokajaniem swoich zwierzęcych instynktów zamiast kierować się sercem.

no pewnie, to zaden grzech byc lub nie byc dziewica (no chyba ze ma sie 13 lat i sie nie jest ;) ) ale TAKI JEDEN mnie denerwujesz swoimi opiniami moherowymi. osobiscie nie oceniam ludzi pod pryzmatem czy jest prawiczkiem czy nie a juz wogol e o tych zwierzetach to nie rozumiem o co ci biedny chlopaczku chodzilo ...

Gość niunka87
taki jeden masz dziewczyne ? na bank nie bo faceci w wiekszości chca byc blisko ze swoja partnerka kazdy człowiek daży do przyjemności co nie?

a dlaczego niedziewica ma sie nie kierowac miloscia? ja zawsze sie kierowalam miloscia , a ze po jakims czasie sie rozstalismy to chyba sie zdarza..

niunka87 Ja niczego sobie w życiu nie żałowałem i nie trzeba mi współczucia. Śmieję się zawsze tylko z tych, co idą do łóżka a potem opłakują że był draniem, że chciał jednego i poszedł w cholerę.

Gość croll
fredda "ale TAKI JEDEN mnie denerwujesz swoimi opiniami moherowymi. osobiscie nie oceniam ludzi pod pryzmatem czy jest prawiczkiem czy nie" zrobilas to na poprzedniej stronie atakujac takiego jednego.

Gość tez 20 lat
nooo kiedys to sie szalalo... w sumie to moze temu jestem sama bo na imprezy nie chodze, ani do baru ani nigdzie? sama nie wiem chociaz z drugiej strony mojego bylego poznalam na ulicy...

TAKI JEDEN to wyrazaj sie konkretnie a nie w ogolnikach na przyszlosc !!!jezeli chodzi ci o panny ktore sie puszczaja z pierwszym lepszym to ok ale to ze ktos chce byc blisko ze swoim partnerem ktorego kocha to normalne

Gość niunka87
jesli kobieta pragnie byc z facetem czerpie z tego przyjemnosc i nie robi nic z musu to jest ok ale jesli facet ja szantazuje ze jak niezrobi tego to sie z nia rozstanie a po jakims czasie i tak ja rzuca no to jest draniem.

Gość tez 20 lat
Fredda ile masz lat?:)

FREDDA Takiego biednego chłopaczka jak mnie stać na o wiele więcej niż Ciebie. W kwestiach duchowych, jak i materialnych, mogę mieć wszystko co chcę, bo podchodzę do tego z szacunkiem, wiedzą, miłością i rozwagą, a nie z głupotą.

croll absolutnie nie masz racji !! dla mnie to jest obojetne czy ktos jest prawiczkiem czy nie bo moze nie trafil po prostu na kogos kogo by pokochal. natomiast jakbys czytal dokladnie to jest moja riposta na TAKIEGO JEDNEGO ktory w calej swojej aureoli nazywa dziewczyny ktore sie juz kochaly ze swoim chlopakiem zwierzetami!!! poczytaj troche zanim mnie ocenisz bo nie masz kompletnie racji

no i prosze taki jeden a co ty wiesz na co mnie stac a na co nie?????? takim gadaniem tylko potwierdzasz swoja glupote. nie oceniaj mojej osoby bo nie wiesz o mnie kompletnie nic!! natomiast wypowiadaj sie na temat

Gość tez 20 lat
to wszystkiego naj zycze i zajebistego seksu rowniez:*

FREDDA Ty naucz się czytać ze zrozumieniem. Pisałem o takich co tak bardzo były kochane ale jednocześnie głupie, że dały się zaliczyć i zostawić, a nie takich co się kochały (fizycznie) ogólnie.

Gość do freda
a ty kurde co zrobisz :O. facet ktory szuka dziewicy to albo prawiczek albo slabiak :O i tutaj i tutaj wydzwiek pejoratywny :O? to ja sie pytam, nie oceniasz przez taki pryzmat :O ? przeciez jawnie twierdzisz ze raz dziewica jest gorsza, bo szuka jej slabiak, dwa taki facet tez jest do niczego. wypieerdalaj stad :O !

Gość croll
nawet jesli to by sie nie okazalo pomylka co pisal - zostal zle zrozumiany, to wierzac gleboko w swoje przekonania, i bedac osoba powazna, nie rzucalabys zlosliwie "napewno prawiczek albo kiepski w lozku"

Gość croll
nawet jesli to by sie nie okazalo pomylka co pisal - zostal zle zrozumiany, to wierzac gleboko w swoje przekonania, i bedac osoba powazna, nie rzucalabys zlosliwie "napewno prawiczek albo kiepski w lozku"

Gość tez 20 lat
wszystkiego naj naj :*

Gość niunka87
taki jeden niekreć tylko powiedz ze ta twoja niechce ci dać hehe a ludzie tym sie różnią od zwierzat ze nie kopuluja bezmysłnie byle z kim tylko robia to z uczucia przynajmniej wiekszośc a reszta hmm.. jesli to ma sł uzyc tylko zaspokojeniu no to cos z zwierzat maja..

\"nigdy nie byłam w dłuzszym związku niz kilka tygodni a tak wogóle to troche obciach być 20 letnią dziewica w tych czasach co nie? taki jeden- Żaden obciach. Macie do siebie szacunek i to się liczy. W moich oczach jesteście ludźmi a nie zwierzętami. Możecie być z siebie dumne \" no wiesz wywnioskowalam to co napisales, jezeli chodzilo ci o szmatlawce ktore ida do lozka z pierwszym lepszym to wyrazaj to dokladnie, w takim razie peace :)

Gość do freda
niunka ale ty jestes sympatycznie naiwna :O :D i taka glupiutka:O

po pierwsze nie jestem fred tylko fredda , po 2gie nie jestem glupia bo mam skonczone studia a po 3 to pisze w jezyku potocznym, nie analizuje kazdego zdania bo to nie wypracowanie z polskiego (a ty jaki wrazliwy) po 3cie mialam faceta ktory byl prawiczkiem w wieku 24 lat i szanowalam to i nie sprawialo mi to absolutnie zadnej roznicy kochalam go jak dawniej a potem okazal sie zaj****** kochankiem. i co dalej uwazasz ze dyskryminuje prawiczkow?

niunka87 Ja nie naciskam partnerki żeby poszła ze mną do łóżka, a swoje potrzeby seksualne mogę zaspokajać z nią w inny sposób, np. seks oralny.

Gość do freda
..............i wszystko to poszlo na marne :O 🖐️ bo nawet czytac z zajarzeniem nie umiesz, pozniej piszesz jedno, a probujac to odkrecic gadasz o swoim marnym zywocie ktory mnie gooowno interesuje. 🖐️