Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

doda69

W ZAWIAZKU ZE ZBIORKA KRWI DLA MICHALA!!!!!RADOM

Polecane posty

mowimy recepcji tylko: oddaje krew dla Michala. krew mozna oddac w poniedzialek wtorek srode piatek od 7-13 i w czwartek od 7-18 , w Stacji Krwiodawstwa przy ul Limanowskiego w Radomiu akcja trwa od tego poniedzialku do-jeszcze nie wiadomo, miala 2 tygodnie ale zalezy to od zbiorki krwi. potwierdzenia wiarygodnosci mozna szukac na stronie www.medyk.net gdzie jest infomacja o takiej akcji, lub dzowniac do sekretariatu-nr podany jest na stronie nie wiem jeszcze czy mozna oddawac na terenie kraju-ciagle ad tym pracuje ;)

Gość uppppppppppppp

Gość kania bania
.......sorki za pytanko a dla jakiego Michala??????

Gość e nie przesadzaj
ciekawe jaka grupa krwi. moze rh 0- :p

po prostu dla Michala-takie jest haslo i w Radomiu w Centrum Krwiodawstwa beda wiedzieli. Nie zbieraja konkretnej grupy-moze skorzysta inny chory, a ta zgodna z krwia Michala bedzie przeznaczona wlasnie dla niego

Gość Krew Niak
śladu nie ma żadnej akcji na tej stronie jeśli chodzi o krew to tylko mi sie cisnienie podnosi jak widzę taki zapał

to nie patrz bo wysokie cisnienie jest niezdrowe. ze strona zgodze sie-zostalam wprowadzona w blad, mozliwe ze informacja jeszcze nie zostala zamieszczona na stronie co mnie bardzo dziwi bo akcja trwa od poniedzialku. ale sekretatki w szkole zostaly przy mnie powiadomione ze beda telefony i maja potwierdzac ze taka akcja istnieje.