marianka24 0 Napisano Maj 17, 2007 czy po odstawieniu mialyscie regularny okres... ja odstawilam w marcu i od odstawienia okres pojawil mi sie po 35 dniach, zastanawiam sie jak bedzie w tym miesiacu... a troche sie boje, bo uzywalismy z chlopakiem tylko prezerwatywy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ok.ok. Napisano Maj 17, 2007 Mnie się wahał między 32-45 dniami, po pół roku wróciłam do tabletek bo psychicznie nie dałam rady:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marianka24 0 Napisano Maj 17, 2007 bo ja swiruje... teraz w ciazy bym byc nie chciala... mysle ze po odstawieniu tabletek tak zaraz to trudno w ciaze zajsc, no ale wszystko mozliwe...martwie sie tym faktem, no ale z drugiej strony kochalismy sie tylko 2 razy i w prezerwatywie... no ale wiecie jak to jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hewletta Napisano Maj 17, 2007 czesto lekarze mowia aby uwazac zaraz pod odstawieniu tabletek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala muminka 0 Napisano Maj 17, 2007 ja po odstawieniu mialam przez 2 miesiace nieregularny, pozniej organizm wrocil do normy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agata1984 0 Napisano Maj 18, 2007 nie martw się ja po odstawieniu pierwszy swój naturalny dostałam po 35 dniach, kolejny po 47, a ten ostatni przyszedł całkiem niespodziewanie po 28 dnich, ależ sie zdiwiłam, bo nawet nie wiedziałam że to już tyle dni minęło. ciążą sie nie martw, jak z gumka nic sie nie stało to na pewno nie zaszłaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach