Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhcdja

ehh

Polecane posty

Gość ehhcdja

dzsiaj mam 3 dzień z odstawiania a okresu ani śladu:( czy moge byc w ciazy ??

masz całe 7 dni na okres ! :) ja dostaje 5 dnia przerwy a ty jestes dopiero przy 3 dniu wiec masz jeszcze duuużo czasu. nie martw sie o ciąze jesli bierzesz regularnie tabsy :)

Gość ehhcdja
biore yasmin...za 1 odstawianiem miałm juz w 3 dniu sluz brunatny ;/ a teraz nic ..;/ :( janiki nie bola piersi tez niee:( wszytsko dziwne ... tab.regularnie brałam ...

wnioskuje, ze skonczyłas dopiero 2 opakowanie? nie martw sie, podczas pierwszych 3 miesiecy krwawienie moze występowac w różnych dniach i nie ma sie co martwic. ja biore juz 10 miesiecy tabsy a mi tez sie czasem okres przesuwa o jeden dzien w przód czy w tył :) luz

Gość ehhcdja
aha ..;)a mam pyt. czy bola Cie nerki od bania tab .??a co z solarium jak to wkoncu jest zmiejsz skutecznosc tab?

nerki mnie nie bolą. jesli masz takie objawy to radze isc do lekarza. solarium na wpływa na skutecznosc tabletek, ale pigułki to leki tzw \"fotouczulające\" czyli pod wpływem słonca i solarium na ciele mogą wystąpic plamy lub przebrawienia, ktorych potem bardzo trudno sie pozbyc ;/ nie wszystkie dziewczyny tak reagują, ale dla pewnosci idź na solarium tylko na kilka minut i obserwuj czy po paru dniach nie masz żadnych plam na skórze :)

Gość ehhcdja
aha ;) wies te nerki zawsze przed okresem mnie bola....ale nasiliły sie po tab.ehhh Dzieki za porade ;)

Gość kurczę
ja zawsze dostaje 4 dnia... i to juz pod sam koniec. Prawie na styku z piatym. Ale ja zawsze wszystko robie o d dupy strony wiec okres też inaczej niż normalne dziewczyny:|