Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baby08

ZESTRESOWANA!!!!

Polecane posty

Gość baby08

Nie bede orginalana ,napiszcie co o tym sądzicie!!!!.Okres mi sie spoznia 5 dni mam wszystkie objawy na zblizająca sie miesiaczke.Wczoraj robilam test wyszedl negatywnie ale na przykladzie mojej kolezanki do konca nie wierze w jego skutecznosc;-(.A okresu dalej nie wiedac co raz bardziej sie stresuje bo nigdy mi sie to nie zdarzylo.Sen z powiek mi spedza fakt ze kochalam sie z facetem bez zabezpieczenia,ale nie doszlo do wytrysku,on twierdzi ze zaplodnienie jest nie mozliwe;/;/.Dodam jeszcze ze jak nigdy strasznie kluje mnie jajnik.Boje sie bardzo,wiem ze stres opoznia ale jak sie tu nie denerwowac jutro wybieram sie na beta hcg.Napiszcie !!!!Pocieszcie!!!

oj dziewczyno... stosunek przerywany to bardzo zawodna metoda... ciąza jest bardzo prawdopodobna, czekam na wynik testu, napisz jak juz bedziesz wiedziec. powodzenia.

Gość kurczę
nie panikuj. Też mnie kłuło w jajniku i spóźniał mi sie okres. Panikowałam strasznie a okazało sie że mam zapalenie pochwy. A jesteś szczupła? Jak cię kuje to może to być otrzewna, ja miałam takie same objawy jak ty i wyszło, ze to po prostu otrzewna mnie troche pobolewa bo szczupłe osoby mają ją prawie od razu pod skórą:)

Gość kurczę
zreszta jesli robiłaś test 5 dni po terminie miesiaczki to jest on w 99.98 % skuteczny czyli nie ma co się martwic. Ale lepiej idź do inekologa po tabletki anty. Polecam microgynon, jest badzo tani bo kosztuje tylko 9zł a ja biorę go od kilku lat i jeszcze w ciązę nie zaszłam:) no i nie tyję

Gość fallon
spokojnie.. spóźnia ci się ze stresu zapomnij o tym jak dziewczyny piszą -testy są wiarygodne dla 1tyg ciąży ,ja robiłam w niecałe 2 tyg i już było widać wynik... wyluzuj i wyciągnij wnioski na przyszłość.... pozdrowienia

DOSTAŁAM OKRES;-);-)wiecej stresu niz to bylo warte.Dzieki za podtrzymanie na duchu.Pozdrowionka;-)