Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lukasz-k

Taki dziwoląg

Polecane posty

Witam nazywam się Łukasz i mam 22 lata. Tak naprawdę nigdy nie miałem dziewczyny nie licząc \"związków\" z podstawówki które szybko się kończyły, ale kto myśli poważnie o tych sprawach mając 9-10 lat ?? I od tamtej pory ciągle nic. Kim jestem hmm mam na imię Łukasz i mam 22 lata, ale to juz pisałem z zawodu jestem informatykiem(to znaczy będę za 2 miesiące jak wszystko dobrze pójdzie) interesuje się komputerami (sprzęt), trochę programowaniem w MySQL-u, filmem (ale od strony produkcji taki trochę mały reżyser i montażysta), zwierzętami egzotycznymi, techniką no i to chyba wszystko. Po co to piszę ?? sam tak naprawdę nie wiem może dlatego że nikomu twarzą w twarz bym tego nie powiedział, a tutaj jest pewien rodzaj anonimowości ale też nie do końca jak sobie to wyobrażamy. Jestem osobą nieśmiałą i skrytą w sobie taki komputerowy cudak. Nie potrafie podejść do dziewczyny i po prostu zagadać, bo albo się boję, albo jak podejdę to nie wiem co powiedzieć i klapa ale przeważnie jest to scenariusz nr. 1. Nie ma też co ukrywać nie jestem typem przystojniaka (195 wzrostu, oczy zielone włosy ciemne) i nie mam sylwetki osy raczej Kubusia Puchatka, więc to też utrudnia mi kontakty z dziewczynami moim zdaniem. Na dyskoteki nie chodzę, może to dobre miejsce na spotkanie dziewczyny ale jakoś nie lubię, wole \"domówki\", ale jeszcze bardziej wole spacery, pójście do kina (a co mi tam przyznam się lubię filmy romantyczne), do restauracji lub posiedzieć w domu, albo pogadać na jakiś temat. Czasami mam wrażenie jakbym był z innego świata, wydaje mi sie że dziewczyny bardziej wolą takich macho, napakowanych, lubiących się bić z byle powodu, i mówiących do nich czasami obraźliwymi słowami. Ale to moze tylko moje błędne obserwacje. Próbowałem też kiedyś poznać jakąś dziewczynę na czacie, ale po kilku wpadkach postanowiłem tego zaprzestać. Pomyślałem \"miłość przyjdzie sama\", zobaczymy czy tak będzie... Jeżeli ktoś przeczyta to do końca to dzięki mu za to :) jeżeli ktoś w czasie czytania nie rozwalił komputera, lub nie wyłączył tej strony i ma ochotę do mnie napisać ochrzanić mnie, lub napisać coś innego to zapraszam Pozdrawiam

się nie martw, miśki też są fajne

sluchaj moim zdaniem fajny z ciebie facet, wlasnie takich jak ty zaczyna brakowac

Gość ja jestem klientka
i tez mam wrazenie ze jestem z innego swiata. :O nie pije zeby sie naje*ac.. nie lece na czyjes auto czy portfel:O heh a Ty musisz byc normalnym sympatycznym chlopakiem troche wiary w siebie:))

heh.. nie martw się - moze to żadne pocieszenie, ale mój facet też jest informatykiem ( nawet ma tak samo na imię :P ) i bynajmniej też nie jest typem macho i też jest trochęnieśmiały (w ogóle czytając twoją wypowiedź czułam się jakbym czytała o nim - te romantyczne filmy, spacery i rozmowy, kino i siedzenie w domu zamiast dyskotek - wszystko sie zgadza) , ale jesteśmy razem ponad rok i kocham go ponad wszystko i nie zamieniłabym go na nikogo :) więc głowa do góry i życzę spotkania tej jedynej :)

Łukaszu takich jak ty to ze świecą szukać......wcale nie jesteś dziwolągiem,tylko normalnym, szczerym facetem.....a jeśli moge zapytać skad klikasz??jak coś to pisz na maila :D

Gość no comments
Łukasz, moja znajoma ma meza komputerowca, wysoki, szczuply, ale sympatyczny facet. Poznali sie przez internet, sa juz kilka lat po slubie,a milosc kwitnie ;)

Wszystko mogę zrozumieć, ale dlaczego nazywasz siebie dziwolągiem? Tego w żaden sposób zrozumieć nie potrafię. Skoro czujesz się inny od większości społeczeństwa, to wcale nie znaczy, że jesteś dziwny. Po prostu masz nietypową osobowość i z tego powinieneś się cieszyć, bo jesteś wyjątkowy. Prawdziwym pięknem jest to co odróżnia nas od innych ludzi. Trochę więcej wiary w siebie. Ja wiem, że łatwo powiedzieć trudniej wykonać, ale jak inni mają cię polubić i zaakceptować, skoro ty żle się z sobą czujesz? Wszelkie wprowadzane zmiany prawie zawsze trzeba zacząć od siebie.

Gość Takashi Kunishige
Samotność jest ci przeznaczona

Gość moja tez
jest misiek i tez informatyk :D Wiec spoko tacy tez maja powodzenie :P