Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaa...

idiotyczne zachowania waszych bylych

Polecane posty

Gość jaaaaaaaa...

wiem ze to niskie ale czasem fajnie wypluc jad. ma ktos cos?

Gość daj cos od siebie
a swoją drogą, to naprawdę niskie :P

Gość jaaaaaaaa...
mnie najbardziej rozwalilo cos sumie takiego niezbyt specjalnego ale jednak dziwacznego. poznalam pewnego razu swoja niedoszla tesciowa i zaprosila nas na niedzielny obiad. przezywala ze zrobi costam super specjalnego i w ogole. przyszlismy i usiedlismy w pokoju ktory kiedys byl jego. gdy tesciowa szla z talerzami odebral je od niej na korytarzu, zaniosl do pokoju i zamknal drzwi. oni zjedli w drugim pokoju. czepiam sie czy to glupie? :)

Gość snoepje
hmmmm...od czego zaczac...a wiec arogancja, snobizm, egocentrym, oprocz tego uwazal ze jest najwspanialszy, najpiekniejszy, najcudowniejszy na tej planecie, wieczna krytyka pod moim adresem, zero romantyzmu, uczuciowosci, najwieksz szpile jaka mi wbil w serce to bylo, kiedy powiedzial swojemu przyjacielowi, ze mam cialo jak taka 16 latka (wtedy mialam 23 lata), przyjaciel powtorzyl mojej przyjaciolce i tak do mnie to dotarlo...a na koncu jak zrywalismy stwierdzil, ze moze tp i dobrze, bo jest zbyt malo inteligentna jak dla niego...k...ze tez tkwilam w tym bagnie prawie dwa lata

Gość ciekawosci nie za duzo
coz nie zabardzo lubie mowic negatywnie o moim bylym ale moge powiedziec ze zgadzałam sie na wszystko ... kurcze teraz sie bije o to ... co sprawilo ze dalam sie tak bawic ... ale kochałam go bardzo

Gość ciekawosci nie za duzo
coz nie zabardzo lubie mowic negatywnie o moim bylym ale moge powiedziec ze zgadzałam sie na wszystko ... kurcze teraz sie bije o to ... co sprawilo ze dalam sie tak bawic ... ale kochałam go bardzo

Gość emphetepe
pwoiedział ze do mnie przyjedzie dzis by sie nie dac wciaganc na impreze..czekałam jak głupia...a kom wyłaczona..pewnie niezle sie bawi a mnie nie raczył powiadomic ze jednak juz mu sie odechciało mnie odwiedzic..a zapewniałz e to zrobi..idiota...