Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polua

macie18lat.jestescieDZIEWICAMI.KiedyDecydujecieSieNaWSPÓŁŻYCIEzUkochanym???

Polecane posty

Gość polua

jaki to ciezki dla mnie temat. bo niby bym chciala, choc znamy sie bardzo krotko i przewiduje taka opcje w przyszlosci ale nie wiem jak rozlozyc to w czasie. On jest doswiadczony w tych sprawach, rzuca mi rozne aluzje, a ja? nie wiem jak z nim wogole o tym rozmawiac, co zrobic.

Gość polua
oj zartujesz sobie a ja nie mam kompletnie pojecia jak sie zachowac!!:( lubie go bardzo, ale wiem ze to nie jest jeszcze ten czas, bo musze miec do tej jedynej osoby ogromne zaufanie

no jak nie wiesz ! jak wiesz 😠 piszesz, ze to jeszcze nie czas ! czyli czujesz, ze jeszcze nie !

Gość polua
no niby tak, ale jestem ciekawa jak to z Wami bylo. bo moze to ja jestem jakas inna... bede czekac i odkladac az sie pomarszcze, obwisne i nikt nie bedzie mnie chcial :/

Gość fdser
ja mam 24 lata i nigdy nie mialem dziewczyny

Gość polua
a ja? to jest pierwszy chlopak od stuleci na ktorym wkoncu mi zalezy. ktory mnie pociaga, ciekawi i pragne go po prostu! nie wiedzialam ze mnie to kiedykolwiek spotka... czekaj az taki grom i na Ciebie spadnie;) kiedys musi, teraz to wiem;)

Gość ja mialam 24 lata
warto bylo czekac...

Gość polua
z moim charakterem nie wiem na razie ile to pociagnie bo znamy sie krotko, ale sam fakt ze wzbudzil we mnie takie uczucie jest dla mnie niebywaly. zreszta.. jesli nie czekac na milos to dzialac;) nie mowie ze szukac bo tak sie nie da, ale dawac sobie szanse na okazje do poznania tej jedynej wyjatkowej;)

Gość polua
a jak dlugo znalas sie z tym chlopakiem?

Gość emphetepe
po miesiacu..i to bez miłosci...:-( teraz załuje..bo on sie zakochał a ja nie...aha on jest starszy kilka lat... w sumie to moze to nie było zakochanie z jego strony? moze był ze mna tylko dla ciała? pozcekaj troche..ja tez chciałam bardzo..w seksie nam sie układało..ale jakos czuje wyrzuty sumienia...ale tez nie trezba przetrzymywac tego momentu w czasie..przeciez jesli kochaja sie dwie ososby to skes to radosc...nie tylko fizyczna ale przede wszyskim duchowa...

Gość ja mialam 24 lata
po 2.5 roku

Gość polua
mysle ze jesli mu na prawde bedzie zalezalo na mnie to poczeka az bede gotowa. nie wyobrazam sobie stracic dziewictwa tylko po to, by zadowolic kolesia.