Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najlepsze teksty

Co facet mowi kobiecie gdy zrywa zwiazek-najlepsze teksty

Polecane posty

Gość zenek3w45345344
Co to ? Test Na co ? Na Alimenty :D

Gość a ty z czego zyjesz
kocham cie tak ze musze sobie znalezc inna , inaczej zwariuje.

Gość inga390
Nigdy mnie nie uszczesliwisz bo nie dorastasz mi do piet po 3 latach zwiazku

Gość super topik, fajnie się czyta
tylko laski powiedzcie mi jedno, jak Wy to robicie, że Was faceci rzucają? mnie się jeszcze coś takiego jak żyję nie przytrafiło. owszem, byli zmęczeni, znudzeni, wkurwieni nieraz na mnie, ale to przecież widać. ja widziałam zawsze co się święci, więc sama rzucałam. standardowo w takich chwilach mówię - widzę, że nie jesteś ze mną szczęśliwy. nie ma sensu tego ciągnąć. jesteś wolnym człowiekiem, rób co chcesz. i tyle. jakieś wyjaśnienia blablabla po co mi to? po co im? coś się kończy, coś zaczyna. ale oczywiście musiałam przerobić jedno rozstanie, to pierwsze, w typowo kobiecym stylu :D po tym cennym jakże doświadczeniu nigdy więcej. a panom niezdecydowanym, takim potencjalnym nowym facetom, którzy coś tam mamroczą, że nie wiedzą, nie są pewni, czy chcą związku czy jakiejś luźnej relacji mówię - nie mój cyrk, nie moje małpy. sayonara chłopcze :D

Gość majac 16 lat
i beda zakochanym po uszy... moja dziewczyna puscila sie z innym. a bylismy dla siebie pierwszymi kochankami. przepraszala mnie i blagala o wybaczenie. wyszlo tak, ze moich rodzicow nie bylo w domu, zaprosilem ja na wieczor, powiedzialem ze jej wybaczam. ta z tej calej radosci oddala mi sie. ja gdy tylko skonczylem kazalem korwie wypier...c. wyraz jej twarzy byl......bezcenny! niestety troche mi z tamtego nastolatka zostalo do dzisiaj i nie potrafie do konca zadnej zaufac :(

Gość ooolać
super topik A jak myślisz? U mnie to był 1 raz jak mnie ktoś rzucił. wcześniej jak się nie kleiło to wzajemnie mówiliśmy sobie, pa, pa, to nie to. A wydawało się, że dorosły facet he, he. A od razu takim tekstem pojechał :-O

Gość cholerciaq......
no baaa temat bajka ja przeczytałam eska (w odpowiedzi na mój o tresci" jak mija dzień") -a wiesz właśnie siedzę swojej potencjalnej przyszłej nowej dziewczyny no comments po prostu

Gość gdzie tu logika?
najlepszym tekstem jest brak jakiegokolwiek tekstu :O tak z dnia na dzien milczenie. pogielo go - dupek jeden! :D

Gość Mańka1985
mój były facet ma prawie 26 lat, studiuje albo tylko udaje że studiuje bo zawalił pierwszy rok drugich już studiów dziennych (poszedł na nie by nadal być w samorządzie studenckim). Gdy zrywał ze mną 6 grudnia, rzekł: "samorząd studencki jest dla mnie najważniejszy, jest całym moim życiem, całym moim światem, a ty do tego świata nie należałaś" :D Oprócz tego usłyszałam standardowo: nic nas nie łączy nie mam z tobą o czym rozmawiać mamy inne priorytety w życiu zasługujesz na kogoś lepszego nie jestem wart twoich łez kiedyś byłaś inna mamy inny pogląd na to jak powinien wyglądać związek i jedno z moich ulubionych: " jestem na tyle dorosły by stwierdzić ze nie dorosłem do dojrzałego związku z tobą" :D jestem mentalnym gówniarzem to są twoje plany, a ja tego nie chcę (mowa o zaręczynach i ewentualnym ślubie) a niedawno od niego usłyszałam: żałuję że nie jesteśmy razem ale nie żałuję ze z tobą zerwałem Generalnie, kilka jego tekstów wzajemnie się wyklucza, ale naprawdę je usłyszałam Byliśmy prawie 3 lata razem, zerwał ze mną w Mikołajki, w naszą miesięcznicę

Gość prawiczek z warszawy
Mańka Ty stara dupa jesteś i z takim fajansem się zdawałaś? chyba musi mieć bogatych rodziców.

Gość Mańka1985
pieniądze jego rodziców nigdy mnie nie interesowały, bo mam swoje :)

Ja rzuciłam cepa, a on sobie wmówił,że to on mnie i:"nie kocham Cię już, wyślij mi pierścionek":-):-):-)Prostak do kwadratu!

Gość gość
No ja byłam półtorej roku z facetem . I teraz jakos tydz temu chciał zerwać ze mną i dowalił mi tekstem " Wiesz nie chce dziewczyny , nie jestem gotowy na poważny związek" dodam ze miesiac temu sie oswiadczył ;P , i powiedział ,że nie kocha mnie od długiego czasu :). Nieźle nie?

Gość uuuuuuu77777777777
koniec tej farsy :/