Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marija

Prawdziwa przyjaciółka

Polecane posty

Gość nie wiem nie wiem....
marija no dokladnie wiem co masz na mysli...mnie "przyjaciolka" zostawila w takim momencie,gdzie w sumie mialysmy sie razem trzymac zeby nam bylo latwiej...zostalam sama na lodzie w rezultacie:O

a czy ja kiedys szukalam zaczepki tutaj? hmm... no tak czy inaczej, niewazne :)

mnie nie zostawiły ja jestem nadal z nimi tylko to nie jest przyjaźń

a ja bym chciała rozmów po blady świt o wszystkim bez tajemnic ,ściemniania ,mówienia nawet rzeczy których nie chcesz słyszeć i nikt inny nie powiedział by ci tego wprost

tez bym chciala, ale takie rzeczy to chyba tylko w filmach... no super to wyglada np. w "magdzie M" ale nie wierze ze w zyciu sie da:O

są takip przyjaźnie w realu naprawdę znam takie przyjaźnie

ja zanam ale to sa meskie przyjaznie... albo mi to nie jest dane i juz...:(

dlaczego tak jest że ta osoba z tórą się przyjaźnisz wydrapała by ci oczy jak tobie wiedzie się lepiej, albo dowiadujesz się od innych o ty co ona dawno powinna ci powiedzieć

Gość emiii123
ja mama takie 2przyjaciolki na kotre zawsze moge liczyc tak samo jak one na mnie :) mowimy sobie wprost co nam sie nie podoba w ktorej zachowaniu i jest ok :) Jesli jedna placze druga ja wspiera iplacze razem z nia jesli jedna jes szczesliwa na maxa druga cieszy sie jeje szczesciem i takjest zawsze :) to si enazywa przyjaźń :) Buziaki dla was moje SKarbki kochane :*:*

to jest ciekawe że faceci mogą się tak przyjaźnić a my baby nie

no wlasnie...wiesz czemu moja przyjacioka mi taki numer wywinela jakis czas temu? bo dostalam sie na studia, na ktore chcialsmy isc wspolnie...ale tylko ja sie dostalam. to byl dla niej powod dla zrobienia mi swinstwa:O nie wiem...czemu ludzie tak maja...:O

wlasnie...chyba cos w babkach jest takiego ze nie potrafia...

może my jesteśmy bardziej nastawione na brać a nie dać

kobiety chyba sa ogolnie bardziej zazdrosne, o wszytsko, o urode, o powodzenie, o osiagniecia, pozniej o meza, prace , zarobki itd...

ale mam nadzieje że jest gdzieś taka osoba jak ja.Mówią ,że małżeństwa to dwie połówki,powinny być w każdym razie.Ale przyjaciółka też powinna yć taką połową

nie powiem ,że nie jestem czasami zazdrosna o coś,ale nie daje po sobie poznać,że tak jest.Chociaż udaje,że się cieszę z czegoś tam,ale po czasie przemyśle i jest mi głupio ,że tak myślalam i cieszę się razem z nią.Tak już jest nie można mieć wszystkiego

ech...zycze ci tego;) ale ja juz na takie cos nie licze...strasznei sie rozczarowalam kilka razy

a z kąd jesteś i ile masz lat jeśli możesz napisać

lat mam 20 i mieszkam okresowo w warszawie(studia) w sumie duzo czasu przede mna, ale zrazilam sie do tego stopnia,ze chyba juz nie bede miala przyjaciolki

poznasz ją masz przecież taką możliwość studjujesz masz kontakt z wieloma osobami,przed tobą jeszcze jakaś praca

Gość ja mam przyjaciółkę
która naprawdę kocham jednoczesnie własnie dziś bardzo ją zraniłam wyprawia własnie kolacje, mimo impreze, sami najblizsi ludzie, chciała przedstawic na niej swojego mezczyznę a ja nie poszłam, mimo, ze tak mnie prosiła poniewaz mnie mój mężczyzna zostawił i nie moge patrzeć na szczęście nie potrafię

Gość ja mam przyjaciółkę
może zrozumie zawsze się wspieramy i bardzo pielegnujemy naszą przyjazn ale mój ukochany odszedł juz 7 miesiecy temu a ja nadal nie mogę słuchać o milości dosłownie na spotkaniach z nia muszę się powstrzymywać, zeby sie nie rozpłakać, jak mówi o swoim nowym zwiazku zaczełam jej unikać nie jestem zazdrosna :/ chcę dla niej dobrze ale nie moge sobie tego robić :(

Jest taka szczęśliwa,że nie zauważa,że ciebie jej szczęście przytłacza.Napewno nie robi tego złośliwie

Gość ja mam przyjaciółkę
no nic, jakoś to będzie mam dwie przyjaciólki i obie zakochały sie w chwilę po odejściu mojego Lubego cięzko mi, ale cóz :( życie dzięki za wsparcie dobranoc

powodzenia poznasz kogoś a o Lubym pozostanie wspomnienieprzeżyłam coś takiego

no facet to tez czesto jest przeszkoda dla przyjazni...szczegolnie jak jedna ze stron jest sama.

bo ta przyjaciółka patrzy z boku i czasami dostrzego coś cczego nie widzi ta dziewczyna

dzięki wszystkim,życzę przyjaźni takiej jak ktoś powiedział,która nie zdarza się w życiu.