Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fadette_

nie umiem, ale bardzo chce...

Polecane posty

Gość Fadette_
jak to "nawet" chyba zanim sie dojdzie do seksu fajnie przejsc przez wszytske etapy,a nie od razu majtki w dol i do akcji :P mamy po 22 lata :P

Gość bo nei wiem teraz
jak cos co nazywa sie seksem opralnym nei jest seksem wg mnie raczej jest i to wynika chocby z samej nazwy

Gość bankomatchopdzacy
hmm ja znam kilka dziewic analnych. Jak nazwa wskazuje są to dziewice mimo że oral nie jest im obcy... :classic_cool:

no ale jesteście ze sobą dwa lata? To ile tych etapów będziecie mieli? Faceta nie możesz podniecić a to się żadko zdaża. Jesteście razem dwa lata i nawet się nie kochaliście. U was nie ma namiętności i pożądania. A jesli nie ma tego teraz , na początku znajomości to tym bardziej nie będzie go później. Na co ty liczysz że jak facet przez dwa lata nie miał ochoty cię posiąść to później nagle się przebudzi? Na jakim ty świecie żyjesz?

Gość Fadette_
u nas nie bylo zadnego seksu - oralnego tez nie :P

Gość bankomatchopdzacy
Jeeezu, facet 2 lata na ręcznym leci a baba przy boku. Co za świat.

Gość coś mieszasz kobieto

Gość Fadette_
Faceta nie możesz podniecić a to się żadko zdaża.? jak to nie umiem, umiem ale chce lepiej i lepiej :) przeciez wiele razy czulam,ze jest podniecony :P ja go pragne,chce sie z nim kochac on ze mna tez :) ale jego cialo mnie nie pociaga, tak z estetycznego punktu widzenia :P moglby sie przejsc na silownie :P

Gość do wawiaka
Czytam Cię czasem i mam dla Ciebie radę, będzie tobie i nam wszystkim lżej: Nie mierz wszystkich swoją miarką

Gość bankomatchopdzacy
Fadette, hm a skąd jesteś ? Może byśmy cię z wawiakiem trochę sponiewierali swoimi umięśnionymi ciałami pełnymi namiętności, wtedy kochając się ze swoim mogłabyś wyobrażać sobie nas w akcji i problem rozwiązał by się sam :classic_cool:

Gość Fadette_
dziekuje , wyobrazac to sobie moge brada pita :P

Gość bankomatchopdzacy
Cienki Bolek przy mnie :classic_cool:

Gość Fadette_
nie czytam takich bzdur :P

Czyli co? Jest gruby czy za wątły? A może ma małego ? :) Do anonima ja nie mierzę wszystkich swoją miarą. Uważam że trochę w życiu przeżyłem i mam sporą wiedzę dlatego wiem o pewnych sprawach. A to że się wygłupiam to inna sprawa

Gość Fadette_
a co wawiak tak zamilkl ?

Gość bankomatchopdzacy
Ale co się tłumaczysz ? W zyciu trzeba udawać, pieszczoty, "kocham cię", "fajna jesteś", nam nie chodzi o sex ble ble ble. Potem piszą oburzone "mój nie jest taki". A G prawda, JEST ..tylko dobrze kombinuje. Tu na forum nie trzeba udawać. :D

Gość do wawiaka
Ok :) Przeżyłeś sporo, więc pewnie nabrałeś też nieco dystansu do rzeczywistości i tolerancji dla innych. Pokaż to :)

Gość Fadette_
ooo jestes , juz sie balam :P no troszche watły... a ja to bym chciala tak posciskac te miesnie ;) bo ja to taka bardziej kobieca jestem... -nie gruba:)

Gość do wawiaka
A poza tym podoba mi się co piszesz, bo lubię facetów z jajami i ...z jajem :D

mam 186 i 86 kg Jak chcesz potrzymać za mięśnie to zapraszam :) Anonimime fakt mam jaja tylko obecnie w całości do kogoś należą :)

do wawiak-w jednym z postow piszesz, jak mozna sie wiazac z kims kto nie pociaga fizycznie...ano mozna.Czasami zycie plata figle i trzeba sie z tym pogodzić. I co wtedy? Rozwod nie wchodzi w rachubę, i tu zamyka sie bledne kolo....Zyć sie odechciewa!!!!

Gość do wawiaka
:D przecież Cię nie podrywam :D Miłego słowa powiedzieć nie mozna, no :D Mam fajne jaja pod ręką, na razie wystarczają :p

Gość Fadette_
niestety jestem wierna jak pies ;) pozdrawiam:)