Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Motylek19

chcę wiedzieć wszystko na temat ciąży.

Polecane posty

w tym miesiącu bardzo staraliśmy się z partnerem o dziecko,a mimo naszych staran nie jestem w ciąży:(czy są jakieś sposoby?

Gość papappaa
idź do lepkarza a nie pytaj na forum

Gość pomarańczowo-czerwona dama
wiesz zajść w ciąże to czasem długa droga - jednym udaje się zaraz innym po roku jak mnie. POWODZENIA

Gość po jednorazowych
staraniach trudno cos powiedziec, sprobujcie troche potrenowac, w koncu Rzymu tez odrazu nie zbudowali:o, a o problemach z plodnoscia to mozna mowic dopiero wtedy jak przez rok regularnego wspolzycia bez zabezpieczenia dalej nie zachodzi sie w ciaze, powodzenia i owocnych starań:)

Gość po jednorazowych
pierwszym objawem ciazy jest zazwyczaj zatrzymanie okresu, a nastepne objawy typu sennosc, czeste oddawanie moczu czy powiekszone wrazliwe sutki i piersi to od ok. 5-6 tyg. ciązy, a takich np. mdlosci czy wymiotow mozesz w ogole nie miec

motylek, moja diagnoza jest taka - nie jesteś w ciąży właśnie dlatego, że bardzo się starałaś

Gość pomarańczowo-czerwona dama
ja kiedy zawsze byłam pewna że zaszłąm to była klapa jak po roku odpuściłam to byłam w ciąży ;) moja poprzedniczka ma racje jak się bardzo chce to czasem jest blokada. Choc życzę Ci owocnych stranek i szybkiego zajścia w ciąże :)

Gość ICz
nie ma żadnych sposobów jak jeszcze Ci się nie uda prze 3-4 razy idz do lekarza mi lekarz powiedział że jeśli kobieta nie zachodzi przez 5-6 miesięcy naturalnie to już jest powód by zrobić pierwsze badania. Trzymam kciuki ;-))