Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulka7607

Szukam wzoru na tatuaż...

Polecane posty

Gość anulka7607

Ma być na łopatce, chciała bym anioła mężczyznę o smutnym spojrzeniu. cierpiącego smutnego. Może być też elf... wszystkie męskie stworzenia ze skrzydełkami mile widziane....

Gość a potem będziesz miała
40 lat i będziesz wyglądać jak kretynka z tym aniołkiem

Gość majkaaaaa
w salonie tatuażu moga Ci zaprojektować wzór wedle Twojego zyczenia, może poproś tam.A co do tego jak to będzie wyglądać za parenacie lat to sie nie przejmuj to Twoja sprawa, a zreszta kiedys jakby co to tatuaz mozna usunąć.

Gość pojdziessz do salonu
tam maja naprawde setki katalogow. Jak ja robilam za pierwszym razem,powiedzialam jak to widze, co ma byc. Chcialam weza na sztylecie i mi wszystkie takie wyszukali. Wybralam jeden sposrod kilkuset:) Pamietaj ze musisz byc pewna wzorku, zebys nie zalowala. Przemysl dokladnie. Najlepiej zobacz wzor i sie jeszcze z nim przespij;) No i dobrze pomysl czy chcesz czarno bialy czy kolorowy tez Ci odpowiada bo to bardzo wazne:)

jesli chodzi o 40latke;) poprostu nie bedziesz wtedy wystawiac lopatki na pokaz,proste;)

Gość anulka7607
Ma być czarno-biały.... Tatuaże robi mój znajomy, niestety nie ma katalogów bo zajmuje się tym w wolnych chwilach... Dlatego szukam wzorów w necie.....

Gość anulka7607
Pomóżcie mi coś znaleźć...proszę....

i slusznie ze czarno bialy;) Mam tylko nadzieje ze znajomy pewny i "czysty" W kazdym badz razie u mnie jest tak ze w salonach wypozyczaja katalogi Mozesz wiec pochodzic i poudawac ze chcesz u nich;) Pomoga Ci znalesc, mozesz wypozyczyc i gotowe;)

a jesli to bliski znajomy,ktory znajdzie dla ciebie czas to moze isc z Toba i od razu cos doradzi:)