Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solarynka

Solarium-pomocy!!!

Polecane posty

Gość solarynka

Dziewczyny, proszę o rady. Chcę po raz pierwszy iść do solarium, ale nie wiem jak tam to wszystko działa. Czy mam się czymś posmarować przed? Na ile minut powinnam iść (cerę mam bladą)? Kto ustawia czas opalania ja czy obsługa? Co w ogóle powinnam wiedzieć, żeby nie zrobić z siebie totalnej ofiary?Proszę o pomoc!

Co do smarowania się to nie wiem, bo ja się nigdy nie smaruję. Raz się posmarowałam przyspieszaczem i wyglądałam jak czerwony upiór. Idź sobie na 5 minut. Zdejmij biżuterię, zmyj makijaż, a wcześniej zrób sobie piling całego ciała. Obsługa wszystko ci ustawi, a ty jak wejdziesz wciśniesz tylko zielony guziczek. Wchodzisz i mówisz że jesteś pierwszy raz, to wszystko ci pokażą. Nie ma się czego bać.

Gość popieram..
:) Najlepiej powiedz ze jestes pierwszy raz, napewno sie spytaja czy sie szybko opalasz, czy sie szybko spiekasz;) Zaoproponuja Ci doslownie pare minutek, potem za kazdym razem bedziesz miala je zwiekszane. Najlepiej sie nie smaruj przyspieszaczem bo za pierwszym razem i przy Twojej karnacji moze to tylko narobic szkody:) Jesli chodzi o wlaczenie guziczka;) czasem go naciskasz, a czasem jest tak ze to obsluga ustala ze np za 1,5 minuty sie maszyna zalaczy:) Zycze przyjemnego opalania;)