Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betex

mam super szefa...!!

Polecane posty

Gość betex

mam super szefa....!!! dał mi bezprocentową pozyczke na samochod, kupił opny zimowe a teraz płaci mi za kurs ksiegowej.wiem ze nigdy nie bede miała wiecej takiego SUPER SZEFA. POZA TYM ZE JEST SUPER SZEFEM TO MAŁO TEGO JEST ROWNIEZ WSPANIAŁYM PRZYJACIELEM. TYLE MU ZAWDZIECZA!!! Wpisujecie sie jesli macie super szefów.

Gość bankomatchopdzacy
Chyba czegoś oczekuje wzamian....

rozumiem że twój szef nie liczy na odpłacenie sie w naturze?

dal mi urlop tygodniowy jakis miesiac temu ... ale nigdzie tego nie zapisal i powiedzial , ze nadal ma calosc niewykozystana :D

Gość z innego tematu
ale bedzie chyba w sam raz dla poprawy humorow Kocham swoją robotę, zarobek kocham też! Kocham je coraz mocniej, czy słońce jest, czy deszcz. Kocham mego szefa, on przecież jest wspaniały. Kocham też jego szefów - i wszystkich pozostałych. Kocham swoje biuro i jego pochodzenie, Na urlopowy wyjazd nigdy go nie zamienię. Kocham biurowych mebli ponury szary kolor I sterty dokumentów rosnące wciąż na nowo. Wydajność mojej pracy wzrasta wciąż nadzwyczajnie I nie znam innych przyczyn, by było mi tak fajnie. Ja kocham też obecność mych współpracowników, Pełną złośliwych uwag, uśmiechów, wykrzykników. Kocham mój komputer, kocham jego programy. Przytulam je do siebie, chociaż nie bez obawy. Ja kocham każdy program i wszystkie jego pliki Zwłaszcza, gdy jego praca przynosi mi wyniki. Szczęśliwa/y jestem tutaj! Tu źródło mej radości! Niewolnik swojej Firmy - to pełnia szczęśliwości! Kocham tę robotę, kocham swe zadania. I kocham też nudziarzy, co ględzą na zebraniach. Kocham swoją pracę; być może was to nudzi. I również bardzo kocham przybyłych właśnie ludzi. Tych dwóch przyjaznych ludzi, wcale nie żadnych głupków, Co w śnieżnobiałych kitlach wywożą mnie... do czubków!

Gość betex
Moze trudno w to uwierzyc, ale to nie jest zadna prowokacja. Musze tez Was zmartwic bo moj szef nie oczekuje nic w zamian. oprocz dobrych wyników w pracy.

Gość betex
do GGGabi: moj szef czsto daje mi urlop bez wpisywania go. kurcze tak ciesze sie ze mamtakiego szefa. tyle w zyciu mi pomogł. czsasem mi mowi zawet ze traktuje mnie jak corke, bo akurat ma tylko dwoch synów a chciałby miec tez corke,