Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izaa=

Facet erotoman-ma ktos taki problem

Polecane posty

Gość Ciekawska babeczka
Iza, a masz orgazmy? Czerpiesz przyjemność z seksu?

ja nie bede sie tym stresowac :) chodzi o to, ze moim zdaniem nie ma lekarstwa na zdrade tzn oczywiscie wieksze prawdopodobienstwo zdrady jest w nieudanym zwiazku, przy abstynencji sexualnej itd. itp. ale czasem kobieta lub mezczyzna staja na rzęsach aby zadowolic druga osobe, ktora i tak moze ich puścic kantem

Gość pojedz do katowic-ligota
Izaa mila jesli ty majac 24 lata masz otaecia tos ty zimna jak bryla lodu. Gybys miala 48 to z trudem bym zrozumial. Poszukaj sobie Eskimosa i daj spokoj normalnemu chlopu.

kobietom to trudno dogodzić za duzo zle za mało tez zle :P moze trzeba całkiem zrezygnować z sexu ? :P

Gość izaa=
tak, mam orgazmy za kazdym razem. Ale te otarcia mnie wykańczają 😭

Gość fde
a ja jestem facetem i sadze ze seks raz dziennie to za czesto.MOze przez jakis miesiac byc dobre codziennie,ale tak sie nie da zawsze.

Gość co jak co ale
ja tam Ci zazdroszcze takiego faceta ;P

Gość ja mam podobny problem..
z tym ,ze mam 31 lat i za miesiac bierzezmy slub...tez sie obraza, jak odmawiam,jezeli 2 dni nie ma sexu to jeczy ze tak dlugo...ja czasem tez nie mam sily, nie chce mi, wole sie tylko przytulic i zasnac..a jego meczy... Nie wiem ile w tym prawdy, ze kobiecie po 30stce podnosi sie chec na sex...chyba, ze grubo po 30stce, haha Ja tez lubie sex, ale bez przesady...teraz od 3 mcy on jest w afryce:((..ale wymaga ode mnie abym pisala mu sexy maile..albo przez telefon zrobila mu dobrze:(((.Wiem, ze jest mi wierny...czasem moge to zrobic, bo sama to lubie..ale tez zalezy od dnia... A co do lubrykantow to Durex Feel jest bardzo dobry:)) Polecam...

no jak w afryce jest to musowo musi byc wierny, bo jeszzce przywiózłby coś z powrotem ;)