księżniczkaaaa 0 Napisano Maj 18, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Maj 18, 2007 super, a co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moj znajomy ma tez taka manie Napisano Maj 18, 2007 .... zawsze mowi ze stesknił sie za moimi nozkami... :) ale juz dawno nic... nie widzielismy sie... teraz ja za tym tesknie.... Boze....jak on super całuje i moze godzinami sie moimi nozkami zajmowac... od dołu do samej gory :] kocham to... jak on dotyka...wow.... ps. koniecznie ogolone nozki...to mu sie podoba u mnie :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Maj 18, 2007 no wiadomo ze ogolone, nie żyjemy w Niemczech przecież ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
księżniczkaaaa 0 Napisano Maj 18, 2007 Mój facet potrafi mi wycałować nogi w supermarkecie gdzie jest multum ludzi...???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Maj 18, 2007 ale to pada przed toba na kolana czy jak???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewelinxxx Napisano Maj 18, 2007 NIGDY TEGO NIE DOŚWIADCZYŁAM... skąd wy bierzecie tych facetów?? P.S a nogi golę zawsze systematycznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
księżniczkaaaa 0 Napisano Maj 18, 2007 Prosił pewnego razu abym usiadła i podała u nogę,uklęknął i zaczął całować-przy ludziach--kochany wariat...!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Maj 18, 2007 extra :) moze ma w sobie coś z pieska ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madusia_85 0 Napisano Maj 18, 2007 Uwielbim kiedy to robi;) Jest taki delikatny. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach