Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Biedak

I po wyrywaniu ósemki

Polecane posty

Witam! Własnie jestem po zabiegu wyrywania ósemki, NIe życze nikomu! Kur... co ja sie tam nacierpiałem !

Wyrazy współczucia :) Nie szkoda był Ci pozbywać się mądrości ??

Gość jojo se se
jak mi osemke rwali to az trzech sie zlecialo coby mnie za nogi potrzymac

Gość a jesli powiem ze ......
naprawde az tak bolalo?????????

na żywca? mi kiedys wyrwali 7-mkę i nie było tak źle;) na znieczuleniu... zero bólu tylko musiałam się siłować głową...

zabieg sam w sobie nie boli, bo jest w znieczuleniu... moja ósemke wywiercali mi z żuchwy i nic nie czulam.. najgorsze przyszlo potem.... szczękościsk, ktory codziennie trzeba bylo rozciągac.... opuchlizna... nie umialam nic jesc... 7 dni na L4 i ponad 100 tabletek przeciwbolowych w 10 dni... TRAGEDIA... i jak juz wiem jak to wyglada to przez to z druga osemka do wyrwania zwlekam juz 5 miesiecy... nie mam odwagi sie znowu na to porwać :(

Gość e nie przesadzaj
ja mialam juz trzy osemki wyrwane i nie bylo tak zle. pozdrawiam

Gość e nie przesadzaj
przeciez to nic nie boli, daja ci znieczulenie. dopiero potem zaczyna bolec jak juz dzialanie leku sie skonczy, ale nie ejst to jakis straszny bol.

Gość e nie przesadzaj
mniem mniam a mozesz napisac jaka jest roznica? bo ja nie widze zadnej. dwie osemki mialam wyrywane u chirurga szczekowego, jedna u zwyklego dentysty i bylo tak samo.

Gość e nie przesadzaj
nie, niczym sie nie rozni.

oczywiscie ze sie rozni! przede wszystkim wazne gdzie byl zab! moj byl w kosci i byl usuwany dlatego ze nie zmiescilby sie w mojej szczece... i dlatego wlasnie wystepuje szczekoscisk... zreszta jak ktos nie wierzy niech zapyta sie o zdanie chirurga dentyste.

Gość hanunia
NIe jest tak żle mam zasobą już 2 zabiegi chirirgiczne i żyję.....sam zabieg nie jest bolesny ale potem ta opuchnizna jest bardzo uciażliwa.....własnie wygladam jak chomik....pozdrawiam wszystkim i dodam ze lepiej to zrobić teraz niż czekać na wszystkie krzywe zeby :)