Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

orleanska

Kobieta mnie bije czyli wasze ulubione teksty z filmow

Polecane posty

ja to widze niezly burdel! siostry! dziecko jak ty nic o zyciu nie wiesz....

Gość
Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza, że właśnie moja racja jest racja najmojsza!!!

\"Niebieski kwiat i kolce, niebieski kwiat i kolce... byłoby dużo łatwiej gdybym nie był daltonistą!\" Shrek

Motyla noga, kurza stopa nie do wiary, jak mozna się tak brzydko wyrażać!

babciu a do czego sluzyli mezczyzni? do przyjemnosci... w pewnym sensie :D

Londyn, Londyn - nie ma takiego miasta - jest Lądek , Lądek Zdrój ...

Gość jutro tez wam uciekniemy
:D dobry topic chyba sie zaczernie :D

Gość ....sąd sądem ale
sprawiedliwośc musi być po naszej stronie....

:Masz pitbulla, który wygląda jak jamnik. Gibasz się jak pierdolony rezus. Zachwycasz się panem Kunta Kinte. Marnujesz mojemu kumplowi ścieżkę najlepszego proszku. A na koniec puszczasz nam film o facecie w łódce. I ty chcesz, żebyśmy ubili interes?\" PO tym wszystkim co tu zobaczyłem nie chcę ubić z tobą nawet muchy w kiblu:)

25 lat będzie się ciągnąć jak lazanie ;) po primo, po sekundo i po tertjo /ciało/

- No, co to? Komisji nie chcecie wpuścić? - Jakaś społeczna... Zaufania nie miałem. Jeden mój kuzyn wpuścił taką komisję, to się potem pierzyny nie mógł doliczyć!

Gość
Cholera jasna! Won mi tu stąd, jeden z drugim! Będzie mi tu kłaki rozrzucał! Panie! Tu nie jest salon damsko-męski! Tu jest kiosk RUCH-u! Ja... Ja tu mięso mam!

Nie można tak od razu...tak do intymnego pożycia. Nie jestem gotowy na podjęcie tak wielkiego zobowiązania. Ej, ty mnie nie naciskaj, bo się w sobie zamknę!

Ja nad tym myślałem, panie dyrektorze. To jest najdłuższa nitka, ta na te nowe osiedla Ursynów, Natolin, Służew. Najdłuższa, więc straty energii mamy największe, do 50% w sieci. - Co pan powie? Do 50%? - Teraz to wszystko tam jest nieizolowane, nieotynkowane, szpary w oknach. Znowu 50% tracimy. - Coś podobnego! - Ale to jeszcze nie wszystko. Połowa mieszkań niezasiedlona i ogrzewamy pustostany. 50% w cholerę idzie! - No to niesłychane! Tracimy 150% ciepła!! Wyłączyć. Natychmiast wyłączyć! - Panie dyrektorze, ja wiedziałem, że pan potrafi podjąć prawidłową decyzję

Mieszka tu jakiś cwaniak? Nie...ja tu mieszkam To daj piątaka A to jest jakaś zorganizowana akcja? Taka akcja żebyś dał piątaka.

Ale się chamstwo szerzy w tej Victorii , człowiek nawet kaszy spokojnie zjeść nie może

\"being Prime Minister I could have him killed. SAS are charming, born killers, just a phone call away\" (Love Actually)

\"Judyta, nie dramatyzuj Ja zawsze wiedziałem, że jesteś niestabilna emocjonalnie\"

niestety ja wiekszosc filmow mam z anglielksim tekstem i nie chce zeby moje tlumaczenie zrujnowalo przeslanie :D

A w ogóle, moim zdaniem jeżeli ktokolwiek może się tym... Komukolwiek to się może podobać, bawić się to znaczy, że nie kochał nigdy swojej matki w tak pieknych okolicznosciach przyrody......

\"Pieniadze to nie wszystko, ale wszystko bez pieniędzy to ch..\" :classic_cool:

Władziu - trzeba komendanta zaprosić na kolację - dwie gęsi się zadeptały (Wyjście awaryjne)