Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

orleanska

Kobieta mnie bije czyli wasze ulubione teksty z filmow

Polecane posty

- no suprises? - no suprises? - not like the stag night? - unlike the stag night - and you admitt that those girls were a bad idea? - yes - specially when they turned up to be men? - yeah

Adwokat diabla -Kim jesteś? - Mam wiele imion. - Szatan! - Mów mi tato Mlode wilki Jak oni pięknie wyglądają. Fakt jak reklama prezerwatyw...

\"Sami Swoi\" : \"Po co nam nowego wroga szukać jak tu się trafia stary\" Ten cytat dedykuję słuchaczom pewnej popularnej stacji radiowej - zwłaszcza mojej teściowej - którzy bez wroga nie potrafią funkjonować :D

Ale przecież tojest oczywista pomyłka!! - Oczywiście, że pomyłka! - Pomyłka? Pomyłka? A w Charkowie dali dwóm mężczyznom ślub. Wszyscy mówili \"pomyłka! pomyłka!\" No i po roku urodziły im się bliźniaczki...

\"Nie róbmy draki, od tego są rumaki. Hej kelner marchew dla bohatera\" :)

Gość
...masz pitt bulla co wygląda jak jamnik....bujasz sie jak ******lony Hessus....podniecasz sie panem kunta kinta, a na koniec puszczasz mi film o facecie w łódzce....po tym co tu zobaczylem nie wiem czy chciałbym ubić z tobą muche w kiblu!!

a gdzie jest Brylant? mozna powiedziec ze szuka robakow no nie, ale ja nie moge codziennie wychodzic od pana pijana

Franz , nie Hanz :) ::Bo to zla kobieta byla i ..nie chce mi sie z Toba gadac wymiata :)

Gość tommy lee
kochanie ale chyba nie wyprowadzisz sie tak po prostu? nie bo to moje mieszkanie

dzieńdobry czesc i czołem pytacie skąd się wziołem....:)

J.B.: Jeżeli bycie pięknym jest złe, to ja już nie chcę być dobry! wciagajacy topik..szkoda ze musze spadac....:)

jak? jak Cie zwą? HAU HAU HAU ...Haufenberg ;) ( Janosik)

witaja was.....SADZONKI!!!!!!!!!!!!! to sa straszne zbiry, straszne ze straszliwego wachocka.....!!!!!!! ja ich pierwszy lubilem!!tak jak ja ich lubie tak nikt ich nie lubi!!!

jest pan wspaniałym aktorem.. ...oj nie oj nie znany pan jest na całym świecie... ...oj niew oj nie... wszyscy pana kochają... oj niemógł bym zaprzeczyc to poprostu prawda (benny) :)

ooo a oglądał ktos jaśminum? brat Zdrówko którego gra Gajos robi chlebek z masełkiem Gieni 7latce Zdrówko kroi chleb, Gienia: -Za cienka Zdrówko: -za cienka? -za cienka, a co się dziwisz? Zdrówko kroi grubszą krome -Za gruba -Za gruba? -Za gruba, a co się dziwisz? w końcu ukroił jej taką jak chciała i zaczyna smarować masłem, Gienia: -Za cienko -Za cienko? Za cienko, a co sie dziwisz? Albo jeszcze jedna scena z Jasminum Gienia:Przyniosłam Ci kaczke Zdrówko:Nie chcesz kaczki? G:Chcę, ale ona wszędzie sra Z:no kaczka, to sra Gienia zmieniając temat:jest chlebek? Z:jest G: to śniadanko

Gość mechaniczna pomarancza
- cóz to za straszne czasy, w ktorych byle łachudra może powiedzieć NI do starej kobiety. - jem przeciez - nie wiem jak to mozliwe, ale strasznie cie kocham - jest takie imie dla dziewczynki.tradycja.... - no i skonczylo sie rumakowanie - my name is bond, jane bond

Gość slonko123
Job: -Witaj bracie -Witaj -ładne buty, zamszowe ? -nie, za swoje :D:D

ciesze sie ze topik tak sie rozwinal. musze wlaczyc sobie jakas komedie przed snem. wybor bede miala ciezki :) skad jest ten tekst angielski o niespodziance na wieczor kawalerski? musze go kiedys wykorzystac :D

Nie wiem czy to już ktoś napisał , ale dla mnie rewelacyjny jest tekst Pawlaka z \"Nie ma mocnych\" jak mowi do zony ( podsłuchując czy Zenek nie czai się do Ani)... \" śpij prędko\" ...

12 juz daleko za nami wiec spokojnie mozemy zaczac pic :P :gotowe na wszystko"

Gość oczywiscie waciki Figury
Are you talking to me? - Taksowkarz Jolu , zdejm kapelusz, bedziemy uprawiali milosc francusk( Hydrozagadka) Grzegorz Brzęczyszczykiweicz Bruner ty swinio Nikt nie jest bez wad( zakonczenie Pol zartem pol serio

Gość łączenie
14:49 jebopltujhhb co to było? walneliśmy w jakiegoś psa? -Chyba jeżozwierza! -jakiego jeżozwierza? -takiego dużego jeża! -grucha czy ty naprawdę jesteś taki tępy? w tym kraju nie ma takiech zwierząt! jest: żubr, bóbr, k**wa łoś, lis, wilk, kuna, koń, wydra, ryjówka, zając ... to są zwierzęta które żyją w polsce! -Wszystko jedno co to było skoro już tego nie ma! -no i tu się mylisz grucha! wiesz co to jest reinkarnacja? słyszałeś w swoim życiu taki długi wyraz!? 14:49 Mistrz cientej riposty Chłopaki nie płaczą Moloko "The Only Ones" - kawałek, który kruszy skały Gibraltaru 14:50 musztarda 14:50 pijawka Chłopaki nie płaczą Zbiczowalam sie... 14:52 pijawka "masz prezerwatywe?" "mam" "to pozycz" "ale ja mam tylko jedną" "to daj ty nie potrzebujesz" "ale ja mam na sobie" "chodzisz w prezerwatywie od rana?" Zbiczowalam sie... 14:53 pijawka ' i co, są bunkry?!' 'bunkrów nie ma.. ale też jest zaj**iście' Zbiczowalam sie... 14:53 jebopltujhhb to bylo chyba nawet z linda on byl jakims bandziorem..ktory wyszedl z wiezienia i wzial kolesi zeby porwali biznesena bo chicl sie zemscic 15:25 JAASKA To był Czas surferów jak pieknie jest