Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kizia1234

co myslicie o tej sukni i tym bukiecie?

Polecane posty

Gość kizia1234

suknia: http://www.classa.com.pl/p/kol2006/k2006.php?x=6&y=14&alt=C-366 bukiet: http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.zielonachata.com.pl/galerie/17322ada37410a7e06890e4c9b56acd87067_k.jpg&imgrefurl=http://www.zielonachata.com.pl/index.php%3Fd%3Dkatalog%26k_id%3D10%26pg%3D1&h=150&w=150&sz=6&hl=pl&start=16&sig2=R85EaHgFvx9K7MEFA6CeLw&um=1&tbnid=h7-dziXVnuSiQM:&tbnh=96&tbnw=96&ei=ypxNRqvmFJbk-QKf-IyBDQ&prev=/images%3Fq%3Dbukiet%2Bkonwalii%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Dpl%26sa%3DN mam nadzieje ze sie wkleją linki:)

Gość kizia1234
bukiet sie nie pojawia od razu, chodzi mi o ten s9 :)

bukiet ok suknia mi sie nie podoba, wyglada pospolicie, moim zdaniem te 2 faktury materialu nie pasuja do siebie

Gość moze zacznijmy gadac o przepis
suknia piekna, bukiet okropny i tandetny

Gość natti
suknia piękna ale bukiet chyba za duży dla tak eleganckiej sukienki, powinno być coś malutkiego skromnego...mam ten sam problem teraz ale na szczescie w kwiaciarni mi doradzili ja zobaczyli zdjecie mojej sukienki:) i mam nadzieję ze bede zadowolona:)

Gość zwróć szczególną uwagę
na dopasowanie góry sukienki.... abyś ciągle jej nie poprawiała, co się często zdaża jak kiecka jest bez ramiączek, a wygląda to zdecydowanie nieelegancko.....

Gość kizia1234
ja bym chciala coz z konwalii, ale nie moge znalesc w internecie..hmm, chyba kupie konwalii i sama zrobie;D

Gość mi podoba sie calosc
tez mialam podobna suknie ale mialam jedna lilie bez przybrania :)

Gość maaagiii
musisz suknie sama przymierzyć i zobaczyć jak w niej wyglądasz bo prawie nigdy nie wygląda sie tak jak w katalogu bo są retusze i inne chwyty stosowane:Pi do tego typu sukienki musisz mieć bardzo dobrą figurę.bukiet ok

Gość natti
ja tez planowałam konwalie ale one juz sie pojawiły i do mojego wesela może już ich nie być...

Gość kizia1234
hm..:) mam 176 wzroztu i wymiary 90-63-90:) wiec chuda jestem, bede dobrze wygladac w takiej sukni:)

Gość a ja Ci powiem że...
masz bardzo dobry gust, śliczna sunia i bukiet w sam raz do niej :)

Gość konwalie mozna sprowadzać
z Holandii przez cały rok

Gość klaudynka132
bukiet super! tez takie chcę miec :)

mozna kupic kilka malych bukiecikow od pan sprzedajacych na rynku, i zrobic z niego jeden wiekszy, przyozdobic niebieska lub w kolorze ecru wstazka swiecaco. taki bukiecik jest tani a zarazem delikatny, i sliczny:)

Gość Tuttifrutti82
a ja mam wymiary 88 60 88 i absolutnie nie pasowal mi taki kroj. Masz za male biodra , a za duzo w talii, zeby dobrze w niej wygladac. W takiej sukni wygladaja dobrze kobiety o szerokich biodrach waskiej talii i duzym biuscie, bo inaczej bedziesz wygladac jak deska, a raczej kiszka:)

Gość kizia1234
przymierze to sie okaze:) ale nosilam suknie podobnego kroju( wieczorowe) i wygladalam dobrze:) co do wymiarow, nie sadze, zeby 63 w talii to bylo duzo:O