Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

erzet

Czy Wasi faceci też tak robią?

Polecane posty

Słuchajcie Drogie Panie... Dziś będąc w sklepie odzieżowym przymierzałam bluzkę... I wołam mojego faceta prosząc o opinie i wiecie co on na to? \"Całkiem w porządku ale ten brzuszek to mógłby się troszkę zmniejszyć\"... Wiecie... przykro mi się zrobiło ale fakt jest tak że miał racje, ale czy to jest normalne takie uwagi do swojej dziewczyny? Zaznaczam że już trochę ze sobą jesteśmy no i że on ma prawo być wobec mnie szczery a to nawet obowiązek ale czy to nie była przesada? Czy Wy też tak macie/ miałyście i jak na takie cos reagujecie?

Najpierw oczekujecie od nas szczerości, a potem za to macie do nas pretensje. Zdecydujcie się w końcu! :P

wybitnie głupie pytanie! wiadomo, że każdy facet zachowuje się inaczej - nie mają wbudowanego wspólnego oprogramowania...

Gość 24
i co sie przejmujesz? jak jest z toba to najwyrazniej brzuszek mu nie przeszkadza :D

Gość hejciaa
A mi w walentynki facet powiedział,ze wygladam jak chlopak i byla ostra awantura.....

Gość łuna27
a mój tez ma brzuszek i troszkę sadełka...taki Misio:)i nie dogryzamy sobie,a kochamy swoje boczusie:)

Gość towarzyszka wiera
Nie wiem w sumie co powiedzieć... Jak chcialas poznać jego opinie , to ci powiedział. Sama mówisz, ze masz duzy brzuch. Moze nie tak to ujął , jak by ci odpowiadało , ale sens jest ten sam. Pewnie bys wolala coś w rodzaju , że brzuch trochę za duzy do tej bluzki, ale i tak jesteś najpiekniejsza na swiecie albo cos takiego. A moz.e ze super , bez żadnych ale ? Ale w sumie pomysl - prosisz go o opinię - wiec on sobie mysli , że sama nie masz na ten temat zdania i chcesz wiedzieć , jak wygladasz - i moze lepiej wyglądasz po prostu w innych rzeczach , bo z dużym brzuchem niektóre rzeczy po prostu sie nie komponują. Ja szczerze mówiąc nie wiedziałabym, jak ci odpowiedzieć na miejscu twojego faceta. Jak mój facet się pyta, jak wygląda w tym czy w tamtym i ja widze , ze ten strój mocno eksponuje jego duży brzuch , to mówię "te spodnie nie, sp[róbuj te czy tamte". Być może musisz go poinstruować , jaką krytyke akceptujesz , a jakiej nie :P