Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

topoli

Fotelik samochodowy firmy CONECO?

Polecane posty

Mój mąż chce go kupić ja jeszcze się waham, ale nie mamy za dużo pieniędzy a on jest w przystępnej cenie i starcza na długo. Czy któraś z mam go kupiła i używa?bardzo proszę o odpowiedz Pozdrawiam

My kupujemy również fotelik tej firmy. Jest w normalnej cenie. Siostra używała przez 3 lata i jest zadowolona. Jednak Ja kupuję nowy ponieważ to jest gwarancją bezpieczeństwa. Poza tym producent nie udziela gwarancji na fotelik z tzw drugiej ręki. Pozdrawiam

Ja też mam te foteliki - mankamenty - jak ą we wszystkich fotelikach samochodowych - Dzieci się w nich pocą. Poza tym budka jest kiepsko zamontowana i za miękka, także jak się ją rozłoży to trzeba przytrzymywać ręką - ja zawsze chwytam brzeg budki i pałąk jednocześnie. Reszta jest ok. Jak na cenę tych fotelików - ogólna ocena wychodzi pozytywnie. Ww. mankamenty to w zasadzie nic takiego znów poważnego.

Gość komus tez sie to zdarza
co przyszlej juz obecnejj mamie?

Gość Binas
U nas ten fotelik się sprawdza-już drugie dziecko z niego korzysta. Co więcej-mam miłe doświadczenia z samą marką-kiedy pękła nam plastikowa część w budce, napisałam do tej firmy, a oni w ciągu dwóch(!) dni przysłali mi tą część zupełnie za darmo...

Gość u nas było

Gość u nas było
to samo z tą budką,co chwilę spadała i całą drogę musiałam ją przytrzymywać ręką albo była po prostu złożona a poza tym fotelik jest OK!! mamy teraz większy z tej firmy 9-36kg i też jest OK!!

Gość weac
A czy ten fotelik da sie przymocoweć w każdym samochodzie?

Gość ktoś jeszcze jest