Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała szatynka

Kto z Was ma w pracy okropną atmosferę i wrednych współpracowników?

Polecane posty

Gość mała szatynka

Czesc, mam do Was pytanie, lubicie swoją pracę? Kto z was jej nie lubi? czy chętnie do niej chodzicie? Jacy są Wasi współpracownicy? Wpisujcie!! Mozecie się tu wygadać ;)

Gość mała szatynka
nikt??????????? tylko ja??????? nie wierze !!!!

Gość jolka jolka pamietasz....lato
niestety tak mam :(

Gość mała szatynka
ja pracuje w biurze rachunkowym ze mna pracuja 3 księgowe, jestem z nich najmłodsza i niestety....chyba za mna nie przepadają do jolka jolka...a Ty gdzie pracujesz i co masz na mysli, mówiac ze tak masz....

Gość mała szatynka
one miedzy soba gadają, smieją sie a mnie traktują jak powietrze... szukam nowej pracy.....:(

pracuje w biurze,ale mam dosc tej atmosfery tu...jestem najmlodsza,oprocz mnie same kobiety po 40,ciagle plotkuja,obijaja sie,nie mam tu bratniej duszy,same materialistki,panuje "gesta"atmosfera....szukam pracy w jakims mlodym zespole,bo tu psychicznie "siadam"...a masz jakas inna prace na oku?

Gość mała szatynka
jolka jolkapamiętasz...jakbym czytała o sobie....wiem co czujesz...u mnie tez same starsze baby...ciągle sie tylko nabijają, co jest dziene- jak przyszłam były fajne, pogadały a teraz....traktuja mnie jak powierez, jakby mnie nie było w pomieszczeniu, siedzimy w jednym pokoju...te prace znalazłąm po dłuuugim szukaniu, u mnie cieżko w miescie z praca, to małe miasto i znalezc prace jakas fajna to marzenie...i niestety nie mam nic innego na oku :(:(:( a TY?

Gość mała szatynka
miało byc- *co jest dziwne

Gość kolesiówa
ja mam robotę do bani....same głupki ze mną pracują

Gość mała szatynka
to super, ze masz teraz lepszą pracę....tumnie problem tkwi w tym, że jak na razie....nie mam nic innego :( myslalam, ze wiecej osób się tutaj wypowie....

wiesz...w moim miescie tez male szanse na znalezienie czegos...albo rusze do wiekszego miasta albo do Niemiec...szkoda mi czasu na marnowanie sobie czasu w tej pracy za male pieniadze...trzymaj sie pozdrawiam...nie ma to jak rano z niechecia wstawac i z bolem brzucha isc do pracy:(

Gość serafinncia
Jeju jak to czytam to po cześci rozumiem i ciesze sie ,ze u mnie jest inaczej. Ja jesstem infrmatyczka i u mnie w dziale na 15 osob pracuje nas kobietek tylko 3. Trzymamy sie razem :) ... a i z facetami inaczej niż z kobietami mozna sie dogadać. Żarty, lluźna atmosfera, brak zawiści... uwielbiam przychodzic do mojej pracy :D.

Gość butek
u mnie tez atmosfera w pracy jest bardzo ok. Ogólnie praca jest troche męcząca i jestem od rana zwykle na obrotach, ale na relacje z wspolpracownikami nie moge narzekac. Mlody zespol, fajni ludzie, a ci nieco starsi ( po 40-tce) tez trzymaja z nami. bardzo sympacztynie...

Gość mała szatynka
podnoszę topik

Gość usme smake
miałam tak:D szef cham,bezczelny,dwulicowy jednym słowem Lachudra....ściemniał jaki to raj a po jakimś czasie wywalał...,ktoś kto czuł się już zadomowiony,swobodniejszy nie był mu potrzebny....to musiała być zastraszona,zahukana ,panna oczywiście- bo nuż jakiś mężczyzna stanąłby w obronie gdyby się poskarżyła....atmosfera terroru>>>>::(:(:(

Gość madra byla
Rood food Bodmin ludzie z polski masakra

Gość mała szatynka
kto sie jeszcze wypowie ????

Gość teraz moja kolej
U mnie niby wszystko jest ok. pracuje w bardzo duzej firmie. wszyscy sie do siebie usmiechaja, sa mili itd. to takie pozory! bo tak dyrektorzy nakazali, ze mamy byc mili i wogole. po 3 tygodniach pracy juz wiedzialam co sie swieci! u mnie w pokju nie jest zle, chociaz szefem jest teraz kobieta co nie za bardzo mi odpowiada. z facetem bylo lepiej. jesli sa jakies imprezy to czasami i raczej na krotko sie na nich pojawiam, zeby ktos mi pozniej nie powiedzial ze sie nie integruje :P zarabiam 1300 na reke i chyba bede szukac innej pracy.

Gość gość
Pracuje w szkole w biurze z nauczycielami. Reszty nie muszą nie pisać. Wiadomo jacy są nauczyciele, roszczeniowi, niezadowoleni, pretensjonalni, pokrzywdzeni etc...

Gość gość
Zgodzę się z przedmówcą. Ja też pracuję z nauczycielami - sama jestem nauczycielką, najmłodszą w zespole. Paskudne wredne baby zatruwające życie uczniom i wszystkim, którzy nie są z nimi w klice. Najgorsze są panie w wieku 50-60: chyba świadome, że najlepsze jest już za nimi, przez co złośliwe i zatruwające życie innym, szczególnie tym młodym. A w małym miasteczku to koszmar- pomówienia, plotki... Mam dość. Jestem wykończona pracą.