Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gegx

ODCHUDZAJACE TABLETKI - wymarzony rozmiar 0

Polecane posty

Gość postka
amerykanie wymyslili rozmar zero dlatego ze z roku na rok producenici zanizają numery tzn to co tak naprawde jest 38 na ubraniu ma numer 36 to co 36 jest 34 itd dlatego zabrakło im numeracji i wymyslili 0 co u nas jest xs-ka ja kiedys kupowałam spodnie 38 moja waga sie nie zmieniła a teraz dobre są na mnie te z karteczka 36 a nawet 34 smieszne to co maja powiedziec drobne osoby nie dziwie sie ze maja problem z dostaniem czegos na siebie bo w sklepach dla dosrosłych nie ma rozmaru 32

Gość jagooo
postka ma racje...czytalam niestety o tych amerykanskich praktykach

Gość do postka
szkoda ze w polsce z rozmiarami ubrań jest oststnio dokładnie odwrotnie.. ubrania z roku na rok coraz większe ja noszę 34/xs - mam 81-60-84 - to nie jest rozmiar 0! już raczej to 70-50-70. na pewno nie to co piszą - chyba ze w stanach jakoś inaczej sobie przeliczają te cm na wymiary i rozmiary ubrań nie jestem chuda, szczupła i drobna po prostu - i na pewno nie rozmiar zero..

Gość olgiera
ta dokładnie co raz bardziej zanizaja te numery nosiłam 36 a teraz 34 mi spada z tyłka i musze do krawcowej biegac przerabiac koszmar jak juz tak chca zanizac te numery to niech robia mniejsze rozmiary 32 itp

witam wszystkich!chcialabym sie dowiedziec cos na temat meridi15.czytalam rozne wypowiedzi na forum na ten temat, a bardzo chcialabym schudnac.moze znacie jakies inne dobre srodki ?

Gość Julita22
Już kolejny raz na tym forum wpisuje, ale hyba jak na polske, to drogi specyfik... Jak bedziesz chciała, to ja naprawde moge to wysłać pocztą! Jestem bardzo zadowolona i zawsze chętnie polecam jak coś jest dobre! Cześć! Ja moge wam polecić "Paiyuni" - jest to taki proszek, który rozcieńczasz z przegotowana wodą i pijesz na czczo codziennie rano. Ja schudłam 6kg w 18 dni bezpowrotnie! Ten środek jest na bazie ziół i witamin. Po-pierwsze przytępia całkowice uczucie głodu, a po-drugie uzupełnia brakujące witaminy w organiźmie. I mimo, że prawie nic nie jesz, to nie wykańczasz organizmu. Naprawde polecam! Troche kosztuje, bo ok 100zł za 18 saszetek, ale efekt gwarantowany!

Gość pytanie o Paiyuni
Paiyuni gdzie to mozna kupić ?

Gość Julita22
"Paiyouji" - ja kupiłam to w Dubaju. Podobno jest to teraz najnowszy i najleprzy środek na rynku. Przyznam, że wcześniej brałam raz takie inne tabletki, już nie pamiętam nazwy i czułam sie po nich strasznie dziwnie, bo tez jeść sie nie chciało, ale byłam jakąs rozdrażniona i serce mi waliło, a po tych proszkach do rozpuszczenia czułam całkowity spokój i w dodatku miałam więcej sił i energii. Już ich nie biore przeszło miesiąc i nie przytyłam, bo podczas tych 18 dni skurczył mi sie żołądek i teraz sama z siebie jem mało. Jak chcesz, to moge Ci to wysłać. Kontaktuj się ze mna na meila: jzajak@tlen.pl Wczoraj wyslałam koleżance jedna paczke pocztą i kosztowalo to 18zł na nasze. Powiedzieli, że przesyłka bedzie szła około tygodnia.

Gość trace_oddech_
cuda wianki! jakis handlarz robi sobie reklame a wy to lykacie! zwykla podpucha... tez moge wam wyslac jakies saszetki ..

co za roznica jaki romizmiar????? do autorki topiku: tylko sniadanie plus prochy i sport, dlugo tak nie poziagniesz, chcesz sie zaglodzic??? wpedzic w anemie??? stracic rownowage hormonalne, dzwiewczyno, opanuje sie!!!

Gość chocolate_lady
a ja czytalam w gazecie URODA ze ten rozmiar 0 to jedna wielka bujda! modelki nosza r 34/36 (wypowiadaly sie na ten tamet) sama zaczynam jako modelka i nosze r 34./36 wiec nie gadajcie o0 jakis kosmicznych wymiarach 55/85 !!! WSZYSCY SIE DAJA NA TO NABRAC!!!!! hehe:):):)

Gość chocolate_lady
p.s- moje wymairy biust-80 talia -59 biodra-89 wzro9st -troszke ponad 173 juz babka w agencji zabronila mi sie odchudzac;p

Gość Julita22
Wypraszam sobie na temat "handlarza" To że jestem zadowolona bardzo z tego środka, to nie znaczy że czymś handluje! Mam 23 lata i dwójke dzieci! Po każdej z ciąż zostało mi po 4 kg, co strasznie przeszkadzało! Nie mam tak silnej woli by ćwiczyć codziennie i pilnować się z jedzeniem, więc musiałam czyms sobie pomóc. A że trafiłam naprawde na rewelacyjny środek, to polecam! Wysłałam go już mamie, siostrze i koleżankom! Wszystkie sobie chwalą! Zresztą nikogo nie namawiam...

Gość napisałam na maila
Jestem zainteresowana kupnem

Gość ja też chce

Gość sprawdziłam
JEST ŚWIETNY

Gość jasne swietny ...
Gdyby był swietny ... to bys tu napisala jakies spostrzezenia ... a tak tylko jeden wyraz swietny ... ambitna wypowiedz nie ma co ...

Gość Julita22
Nie rozumiem czemu ludzie tak sceptycznie podchodzą do pozytywnych emocji i wypowiedzi na forum. Naprawde aż tak wiele klamców jest w tej Polsce, że każy boi się być wykorzystany lub oszukany??? Ale swoją drogą, mogła by Pani napisać jaka była reakcja i skutki. Natomiast myślę, ze jeszcze za wcześnie na wypowiedź, bo z tego co wiem, to minoł chyba tydzień jak Pani go stosuje. Prawdziwe efekty będą po 2 tygodniach. Pozdrowiena dla Pani Joanny? :) P.s. U mnie nadal utrzymuje się waga na pożądanym poziomie! Mimo że już przestałam brać jakiś miesiąc temu!

Witam wszystkich!🌼Zajrzałam a tu jakaś wojna i niepotrzebnie.Ja z całą odpowiedzialnością mogę powiedzieć,że PAIYOUJI na mnie działa!:classic_cool:Powtarzam -- na mnie.Mam na imię Joanna i dziękuję za pozdrowienia Pani Julio!❤️🌼Ten proszek naprawdę zmniejsza apetyt!!! :-D :-D Pomaga mi w opanowaniu napadów głodu i nie rzucam się na jedzenie jak oszalała.Po tygodniu stosowania mam lżejsze nogi , mniejszy brzuch, pupę i uda.Nie zważyłam się bezpośrednio przed ale myślę,że schudłam jakieś 1,5 do 2kg..Może dla kogoś nie jest to rewelacja ale ważne jest,że nie ma się przy tym takich objawów jak np. przy meizitangu.Praktycznie czuję się normalnie tylko nie chce się jeść; w moim przypadku nawet przez dość długi czas.Jeśli ktoś uzna moją wypowiedż za podpuchę to proszę zwrócić uwagę ,że nie od dziś jestem na forum .Moje posty są na różnych topikach , większość na \"EKSPERYMENT MEIZITANG\", który brałam ale odstawiłam.Mam \"zaczerniony\"nick,więc biorę odpowiedzialność za swoje wypowiedzi.

Gość joanna z okolic kraka
stosuje i jak narazie schudłam 1 kg ale zaletą jest tego ze duzo mniej jem i zaczełam sie zastanawiać co jem . jak zakoncze kuracje to napisze jaki byl efekt.

Gość odchudzająca sie wiecznie
uważajcie na te tabletki, też kiedyś sie na nie skusilam - ale cos dziwnie mialam za duzo energii biorąc je i pogrzebalam w necie w poszukiwaniu informacji i sie okazalo ze sa na pochodnych amfetaminy. ja sie przestraszylam i przestalam brac (ciagle mam prawie cale opakowanie w domu). na odchudzanie najlepsze sa cwiczenia i tylko cwiczenia! nie ma co sie wykrecac cieżka pracą - zawsze znajdzie sie godzinka zeby pobiegac! ja tez ciezko i dlugo pracuje ale wstaje o 5.00 i chodzę z kijkami nordic walking po plazy albo cwicze przed DVD w razie niepogody/jezdze na rowerku stacjonarnym. najgorsze sa poczatki - potem to juz wchodzi w krew. schudlam 6 kg i osiagnelam wmarzona wage - a teraz to juz bez cwiczen uwazam dzien za stracony. poprawia samopoczucie i na pewno duzo daje ogolnie kondycji. tabletki sa dla chorych z bardzo duza nadwagą a nie dla lekko przy tuszy. nie ma sensu nadwyrężać zdrowia

To o czym mówimy to nie tabletki, chyba dokładnie nie czytasz wypowiedzi.To proszek .Ja mam porównanie do działania chińskich tabletek bo je brałam i odstawiłam gdyż przekonały mnie doświadczenia innych no i moje odczucia..Czytaj uważniej i ze zrozumieniem.

Powinnam dodać,że nie mam podczas kuracji takich objawów jak:-palpitacje serca,-bezsenność;-pragnienie;- pobudzenie.Nie mam też problemów z wypróżnianiem się.Nie chodzę jak naćpana czy nakręcona.Głód też\" nie wyłącza się\"jak po psychotropach typu:Meizitang,poprostu uspakaja się.Nie rzucam się na jedzenie tylko spokojnie zastanawiam się co zjeść i jem oczywiście mniej.

Miało być-palpitacje- . .A propo ja nie jestem \"lekko przy tuszy\".Mam 158cm wzrostu i w tej chwili(bo już trochę schudłam) ważę 74kg.To dużo za dużo a próbowałam już wszystkiego.Nie szło opanować napadów obżarstwa.Teraz jakos wychodzi.

Gość Julita22
Obydwum Paniom Joannom dziękuję za wypowiedź! :) Do wiecznie odchudzającej się: Masz 100% racji, że najleprze są ćwiczenia, ruch itd. Ale uwierz mi, że mało jest takich ludzi jak Ty. Jedzenie dla mnie to ogromna przyjemność i uważałam, że skoro nie krzywdze innych, to dlaczego mam rezygnować z PRZYJEMNOŚCI? Potem to sie przorodziło w pasje i zauważyłam, że większość dnia spędzam na jedzeniu. Najpierw tłumaczyłam, że karmie piersą i musze jeść by pokarm mieć pełniejszy, ale po odstawieniu dziecka od piersi nie zmieniłam swoich przyzwyczajeń. Na tym środku jest napisane, że mogą go przyjmować dzieci od 12 roku życia. Uważam, że to ogromny grzech, jeżeli ludzie próbują się dorobić na zdrowiu ludzkim a tym bardziej zdrowiu dziecka. Także w ulotce jest zalecane przyjmowanie od 3-5 opakowań! Jest to strasznie dużo, bo jedno opakowanie zawiera 18 saszetek, więc ja myślę że to też świadczy o tym, że jest to środek naturalny i nawet w dużych ilościach nie jest szkodliwy! Mówcie co chcecie, ale Panie Joasie tylko utwierdziły mnie w skuteczności "payiunji" i w tym, że moge to polecać ze spokojnym sumieniem.

Gość Julita22
Mam pytanie "z innej beczki": Jak zaczernić nick? Też mam swoich dużo wypowiedzi, i nie chce by ktoś "zajoł" mój nick.

Tu Joanna🌼.Zeby zaczernić trzeba \"zahasłować\".Trzeba wejść w \"Preferencje\" i ustalić hasło,które zabezpieczy nick.Będzie on wtedy czarny i bez hasła nikt go nie użyje.Pełno jest podszywaczy na forum a tak jest bezpiecznie i nikt nam nic nie zarzuci,że coś napisaliśmy.Powodzenia!!!!:-D:-D:classic_cool:

Julita22 zajżyj na swoją pocztę.Wysłałam e-maila w wiadomej sprawie.Joanna-kafeteria

Hej \"zaczerniona\"Julia22!Coś mam problem z e-meil\'ami.:-( Wysłałam już 3 i nie wiem czy któryś doszedł dlatego piszę tutaj.Podałam w nich adres i ilość opakowań .Proszę o wiadomość.Pani listy dochodzą i na moją i na męża pocztę.[Joanna lubietruskawki1]