Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zibii

Kto organizuje wieczór panieński?

Polecane posty

Gość zibii

Hej Dziewczyny! Kto ponosi koszty wieczoru panieńskiego? Czy organizować ma go sama panna młoda czy może drużki i koleżanki? A jak jest z podziałem kosztów? Czeka mnie niedługo taka impereza i nie wiem jak się za nią zabrać ;)

Gość ja organizowałam sama
tzn najpierw zaprośilam dziewczyny do siebie na ciacho+winko (w tym czasie dostałam od dziewczyn śmieszne rzeczy.Po ok godzince wyszliśmy na miasto gdzie zostala zrobiona zrzuta i tak się bawiliśmy do rana.Myśle że tak było uczciwie

Gość panienka.....................
wieczór panienski organizują druhny i koleżanki i to one ponosza koszty

Gość oto ja biedronka
Normalnie organizacją wieczoru panienskiego powinna zająć sie drużka. Jeśli jest taka obrotna, to świetnie :) Jeśli chodzi o koszty, to Panna młoda daje na to znaczną część, a dziewczyny zaproszone przynoszą prezenty.

Gość lkfjfd
a jeśli to koleżanki wpadły na pomysł, żeby zorganizowac wieczor panieński? bo mnie w ogole do glowy nie przyszlo, żeby taki organizowac. one chcą i nie wiem czy ja mam za to płacić czy one?

Gość Zofia_M
Zwariowałaś, jelsi one chca organziowac to one płacą :) tzn z załozenia jest tak że panna mloda nie ponoci kosztow za wieczór panieński, a jak robi w domu to ewentalenie jedzenie i alko może zapewnić, ale zazwyczaj jest także laski które są na wieczorze rozkładają koszt na siebie :)

Gość stara XXX
a kto to jest drużka ?:D ja znam tylko słowo druhna, drużbowie

Gość lokatka
mnie przyjaciółki zorganizowały wieczór panieński :) zebrały moje koleżanki z liceum i ze studiów "do kupy",poskładały się wspólnie na prezenty, gadżety i alkohol, a oprócz tego każda coś przygotowała do jedzenia :) było suuuuper :) aha ja nic nie wiedziałam o imprezie, zostałam uprowadzona :P