Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna z kwiatem

zaprzyjaźniłam się z bezdomnym

Polecane posty

Gość doprawdy żałosne
Dziewczyneczka uznała, że fajnie będzie się kumplować z bezdomnym. Ze zdobędzie uznanie i poklask wśród znajomych jako osoba dobrego serca, nie ulegająca szkodliwym stereotypom. Więc czym prędzej pobiegła do komputerka, napisała posta i czeka na pochwały. Doprawdy żałosne.

elegancka kobieta z kasą \'\' ze smierdziuchem - bezdomnym przegrancem zaprzyjaznic sie ? nigdy ! nie tego jestem WARTA! \'\' jak dla mnie to niczego nie jestes narazie warta :O 🖐️ i tez śmierdzisz...zepsuciem i niewrażliwoscią

Gość siaka buraka
gdybyś nie zauważyła to "dziewczynka" nie pisała o tym że jej otoczenie pochwala to co ona robi, wprost przeciwnie-nie potrafi jej zrozumieć

Gość Alfonso Ramirez Maciak
daj mu tej swej pieczary niech zazna chlopina troche rozkoszy.

Jestes wielka :) I zasługujesz na pochwały i oklaski. A jak sie komus nie podoba to niech nie czyta.Takich Topików powinno byc więcej:) Bo jest to przykład warty pokazania.

żałosne Świat posiada wystarczająco duzo bezdomnych.. ale zbyt mało ludzi którzy dostrzegają w nich ludzi... A tak naprawdę prawie każdy z nas jest \"bezdomny\" ..i tu nie chodzi tylko o kwestie materialną...Warto troszkę poczytać ksiązek.

Doprawdy żałosne---> tak, oczekuję pochwał i uznania od osób, które mnie nawet nie znają:O Zastanów się co piszesz... gdybym szukała uznania wśród ludzi, to bym się z tym obnosiła w realnym życiu... Tu jestem anonimowa i taka chcę pozostać czyniąc coś dobrego dla innych...

Gość jeżeli to nie prowokacja
Tak ! jasne pozamykajmy sie w swoich" luksusowych" czterech ścianach i udawajmy,że życie jest piękne pełne dobra i miłosci, omijajmy szerokim łukiem biedę i nędze - żyj i pozwól żyć innym !Tak mało potrzeba do szczęścia ...dobre słowo ,miły gest...ale po co .Lepszy jest szpan pełna nonszalancja ,człowiek w miarę majętny to człowiek godny naszej uwagi a reszta poszła won :O QUO VADIS CZłOWIEKU ?

Dziewczyno jesteś WIELKA -ne zwracaj uwagi na to co piszą CI PANSTWO Psy szczekaja -karawana idzie dalej...

dziewczyna z kwiatem>> o ile świat byłby lepszy, gdyby było na nim więcej takich osób jak Ty;) pozdrawiam🖐️ ja też w zeszłym tygodniu poznałam na przystanku bezdomnego- kupiłam mu na obiad kanapkę w budce z fast foodem i zaczęliśmy gadać;) miły był z niego człowiek... a bezdomnym się stał, bo rodzina go nigdy nie akceptowała takim, jakim był:o nawet skończył studia i jakiś czas temu miał dobrą pracę, ale ją rzucił, żeby- jak to sam określił- \"odnaleźć siebie\";) lepiej jest odnaleźć siebie będąc bezdomnym niż być bogatym i gdzieś po drodze zgubić siebie:o Sweet...🖐️

Gość bosanoga
nudzi mi się zajebicha ja to bym sie bała zakumplować z bezdomnym, ale ja jestem nieufna więc co się dziwić

BOSANOGA--->a może spróbuj ,wielu z nich to barzo wartościowi ludzie ,można sie od nich czegoś nauczyć

Gość nie wiem dlaczego robicie
taką afere z tego,że ktoś pomaga słabszym a nie z tego jak wielu normalnych -zdawałoby sie- ludzi nawet na kafe zachowuje sie obrzydliwie-jakoś to nikomu nie przeszkadza :O :O Jak robię zakupy w markecie często zdarza mi sie ,ze proszą o jedzenie i NIGDY nie odmówiłam chleba ,mleka czy innej drobnej pomocy , po prostu przez gardło nie przeszłaby mi odmowa...

Gość ja mam też takiego znajomego
i mam w ...głębokim poważaniu...to co ktoś o tym myśli :O

Gość no i widzę że już cisza
strasznie brzydzą was te tematy co???

Nareszcie normalna, myśląca dziewczyna, poszukująca czegoś wiecej oprócz pierdół tak bliskich pozostałym kafeteriuszkom. W mojej ocenie dzieczyno z kwiatem zasługujesz na zainteresowanie i szacunek. To niezwykle interesujace. Ja musze przyznac, ze bezdomnych omijam łukiem, nie dlatego, ze brzydko pachna , ale z powodu irracjonalnego strachu?, żeby nie myśleć, ze mnie moze to spotkać to samo... Moze to brak pokory. Bardzo ciekawe i popieram.