Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 54654654

dziewczyna ktora ma ponad 20 lat i jest dziewica to...

Polecane posty

Gość mylicie sie mowiac
mowisz z regoly... czyli wiesz ze sa tez takie ktore zrobily "to" majajac lat nascie i majac lat 30 dalej maja tego jedynego...?:)

Gość alo///////////
jacyś dziwni jesteście...ja dla przykładu miałam lat 15 gdy straciłam dziewictwo!i skończyło to sie tak że jestem z moim misiem już 10 lat i właśnie się pobraliśmy!!!jakoś nie widzę spójnego punktu dla puszczania się nieletnich z byciem z ukochanym również w stanie nieletnim..............

Gość 54654654
Dziewictwo straciłam z tatą w wieku 8 lat

Gość Aż brak słów
54654654 - współczujemy. :(

Gość Psycholog_26
Proponuje sie leczyc skoro takie pieszecie odpowiedzi ja uwazam ze Faceci nie chca byc ze sprawdzanymi Kobietami na dłuzej

Gość G66
dziewczyna ktora ma ponad 20 lat i jest dziewica to... skarb w dzisiejszych czasach :)

Gość mylicie sie mowiac
moze i skarb.... ja stracilam dziewictwo w wieku 17lat z moim obecnym mezem. Tez jestem puszczalska i latwa bo zrobilam to wczesnie? Moja bliska kolezanka natomiast zrobila to pierwszy raz bedac po 20stym roku zycia. Wiele czasu nie minelo. W swoim zyciu miala niezliczone ilosci partnerow. Jaki z tego moral? Nie ma regoly:)

Gość Jesli z wyboru to znaczy ze
jest fajna kobtka, ktora sie szanuje i kazdy facet to powinien docenic. Z wyjatkiem cwaniaczkow, ktorzy chcieliby szybki numerek, czy lodzika...

Gość jupiter1
tylko kobietki ktore jeszcze w wieku 28 lat np sa dziewicami ale ze wyboru i czekaja na odpowiedniego albo te ktore maja juz to za soba ale z milosci!!!