Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelia a

Czy po ciąży mam szansę wrócić jeszcze do rozm. 36?

Polecane posty

Gość amelia a

sprzed ciąży w mojej szafie mam tyle cudnych ciuchów w tym rozmiarze :-( Nie chcę ich wyrzucać :'-(.

amelia ja nosiłam rozmiar34..zajeło mi to rok ale do rozmiaru wróciłam

Gość jasne
wystarczy tylko chciec

10 miesięcy po ciąży wróciłam do magicznej 36 :) a w ciąży przytyłam bagatela ! :)23 kg :O Także głowa do góry - te sliczne ciuszki jeszcze sie przydadza:)🖐️

ja jestem 8 dni po porodzie nosilam rozmiar 34.... i moje ubrania z przed ciazy nadal pasuja :] wiadomo sa ciut ciasniejsze ale ubieram sie w nie juz bez problemu

ja jestem 3 miesiace po porodzie-jeszcze miesiąc temu musiałam kupić spodnie w rozm 42-dziś juz wchodze nawet w 38 (choć jeszcze troche mi zostało zbędnych kg ale nie jest tak źle jak myślałam że będzie. ;)

Jasne, że wrócisz do rozmiaru.Niczym się nie przejmuj, daj sobie czas.Dużo dają ćwiczenia.

Gość monialek
a ile wy mqacie wzrostu ze nosicie taki rozmiar dzieciecy?

Wysokie dziewczyny o zwyczajnej budowie też mogą nosić 34. Często jest zawyżone i równa się 36. A w Orsayu i New Yorkerze widywałam nawet 32. Dla 160 cm.

Gość monialek
Wysokie dziewczyny o zwyczajnej budowie nie mogą nosić 34

Gość monialek
chyba mi nie powiesz ze jak ktos ma 160 jest wysoki

Zalezy od ciala i twojej przemiany materii. Ja teraz mam nawet mniejszy o 1 rozmiar ubrania, niz przed ciaza:D Poza tym 160 cm wzrostu i nosze wlasnie 36 c zy 26 (nie wiem, zalezy jak kto mierzy):D:D

monialek: Miałam na myśli, że wysokie kobiety, które zwykle korzystają z rozmiarówki 36, mogą nosić pojedyncze sztuki 34, bo czasem okazuje się, że są lepiej dopasowane niż 36. A propos 32 > dotyczyło 160 cm, czyli niższego wzrostu. 34 jest adresowane do niższych kobiet, najczęściej ok. 165 cm, ale ze wzrostem 170 cm i zwykłą, szczupłą budową ciała, również można trafiać na spoko 34.

amelia: Ja również w 9 m.c. nie sądziłam, że kiedykolwiek zmieszczę się w poprzedni rozmiar, ale nie ubolewałam nad tym, bo cieszyłam się pełnymi kształtami. Dżinsowe mini, które wcześniej nosiłam, zatrzymywały mi się na poziomie kolan (a przytyłam tylko z 12 kg). Tymczasem waga wróciła sama, mimo, że jadłam za 2 i teraz jest identyczna. Ciekawe jak by było po drugiej ciąży :-)

ja mam 158 i przed ciążą ważyłam 42-45 kilo

Gość SanSan
no to Wasza waga do figury jest ok moja szwagierka ma 161 wazy 48 kg i wyglada w sam raz ja rozmiar 36 nosilam przy 170 wzrostu i 48 kg niestety narazie jeszcze nie wrocilam do poperzedniej figury, owszem zmieszce sie w swoje biodrowki i moge zalozyc krotka bluzke, ale jak to wyglada? wszedzie wychodzi cialko, bo nikt mi nie wmowi ze po porodzie zaraz jest plaski na brzuchu i w biodrach, narazie jestem 3 mies po porodzie i nadal czekam :)