Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfjhjfd

Dlaczego mlode wola starszych, a starsze mlodszych?

Polecane posty

Gość dfjhjfd

Gość Mijakaaaaa
Bo są świetni i mają kase i to COS czego wam młodym idiotą brakuje

Gość bo starsze chcą się
odmłodzić a młodsze chca się dorbić :)

Gość yhy
ja nie rozumiem czemu stare baby wybieraja młodych mezczyzn....wygladaja przy nich jak ich matki

Gość hehehehehhhe
jak juz bedziesz starsza, to zrozumiesz dlaczego tak sie dzieje i nie mow ze nie rozumiesz starych bab, jak napisalas... tez kiedys nia bedziesz, obys tylko tak dobrze wygladala jak niektora 'stara baba'

Gość stara baba jaga
Nie tyle chcemy się odmładzać co po prostu pociągają nas młodsi, bo równolatek już tego chłopięcego uroku nie ma.....po co nam facet z brzuszkiem i zmarszczaki pod oczami jak są apetyczni dwudziestolatkowie, ładne ciałko, energia, fantazja i możliwości....

Gość yhy
ja juz mam męża...co z tego ze niektore stare baby sa zgrabne i modnie sie ubieraja...ale jak sie spojrzy na twarz to widac ze sa stare....''z tyłu liceum z przodu muzeum''---to powiedzonko sie bardzo sprawdza

Gość do yhy
wyobraz sobie , że czas uplywa dla ciebie nie zrobi wyjątku twoje określenie "stare baby" trąci buractwem i brakiem kultury

Gość to się chyba bierze
,że nikt z nas nie chce się starzeć taki młody powiew świerzości świetnie działa . A młodej kobiecie imponuje prawie wszystko wystarczy ,ze starszy ma auto i prace .

Gość to się chyba bierze
Do yhy zalęzy o jakiej róznicy wieku mówisz .Nawet jeśli widać róznice co z tego wiesz jak miło jest się pokazywać iść obok kogoś szalenie przystojnego nawet jesli tak jak mówisz jest się "stara babą "

Gość bo bilans
musi wyjść na zero! :D

Gość bo madrzeja z wiekiem
:classic_cool:

Gość kopnieta
A ja zawsze mialam szczescie do mlodszych ,nigdy nie mialam faceta starszego od siebie.

Gość Ania3*7
ja też ZAWSZE miałam szczęście do młodszych i co? i dziś jestem żoną młodszego, super mądrego i czułego faceta. nie chcę starszych marudnych pierdołowatych - tylko młodszy ! ;-))) kocham, jestem kochana a reszta to ch...

Gość Ania3*7
do: kopnieta pozdrawiam ;-)))

Bo mlode nie sa jeszcze rozbudzone, a starsi juz nie maja takich potrzeb...natomiast starsze sa doswiadczone, w pelni rozbudzone(maja wieksza ochote..), a mlodsi sa u szczytu swoich mozliwosci seksualnych(moge wszedzie i o kazdej porze ;)). Teraz wszystko jasne ;)?