Pariskaaaa 0 Napisano Maj 18, 2007 nick----------waga startowa-----waga wymarzona----wzrost-------waga obecna Pariskaaaa-------82kg------58kg------175cm-------78kg Czarna Anka-----72kg-----55kg-------167cm-------72kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pariskaaaa 0 Napisano Maj 18, 2007 teraz jest dobra, Firaneczko podaj swoje dane agowe wzrostowe itp :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Maj 18, 2007 teraz 80kg zaczynam dzis:) wzrost 168 wymarozna 60 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pariskaaaa 0 Napisano Maj 18, 2007 nick----------waga startowa-----waga wymarzona----wzrost-------waga obecna Pariskaaaa-------82kg------58kg------175cm-------78kg Czarna Anka-----72kg-----55kg-------167cm-------72kg Firank_a---------80kg-----60kg--------168cm------80kg ach jak schudniesz to jaki ciuch bedzie jako pierwszy zakupiony przez Ciebie??? ja licze sie z tym, ze jak pozbede sie tych 20kg nadprogramowych to cala garderoba do wymianki, a Ty? ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pariskaaaa 0 Napisano Maj 18, 2007 ja juz ide spac, papapapa do jutera ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Maj 18, 2007 sorki zagadalam sie:) bikini:d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gunia113 0 Napisano Maj 18, 2007 Zaciekawił mnie wasz topik:) ODchudzam sie od dziś:) napisałm już na innym topiku ale to chyba nie przeszkadza w tym żeby się do was przyłączyć:):) Ważę koło 70 kg mam 160 cm;(;( chciałabym zrzucić 15 kg:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Maj 18, 2007 jasne ze mozesz....jaka diete sposujesz? odp popisze jutro a tymczasem dobranoc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pariskaaaa 0 Napisano Maj 19, 2007 hej wszystkim, ja wlasnie wstalam i wskoczylam w takie fajniuchne rybaczki z Cubusa rozmiar 42 i mam w nich duzo miejsca :-) juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu........ nareszcie dopinam swego!!!!!!!!!! ach nie moge sie doczekac kiedy zgubie te 18-20kg :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Maj 19, 2007 witam dziewuchy...ja wstalam o 7 poszlam biegac(35min) ....pogadalam z moim kochaniem troszke przez tel....zjadlam 2 kromki Wasa z twarogiem...jeszcze malo miseczke na obiad platkow owsianych i styknie na dzis:P milego dnia wam zycze....co jakis czas bede tu zagladac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Maj 19, 2007 widze ze cos cicho tu...wlasnie posprzatalam dom..teraz ide po zakupy:) moze cos przez to spale:P ach ale mnie wzielo na te odchudzanie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gunia113 0 Napisano Maj 19, 2007 ja już o 10 zjadałam siadanko: serek wiejski z rzodkiewką i szczypiorkiem i jestem już głodna;( na obiad zjem 4 kotlety sojowe z sałatką z pomidorka i ogórka o 15:) ide posiedzieć w ogrodzie:) papa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomorska 0 Napisano Maj 19, 2007 to ja tez sie dolaczam :) dzis: jogurt+brokuly i mam nadzieje ze to wszystko wzrost:162 waga:72 wymarzona:62 (lub mniej) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Maj 19, 2007 jeku widze ze trafilam z tematem..piszcie dziewczyny co robicie w ciagu dnia....co jecie itd....bedziemy sie nawzajem wspierac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna-anka 0 Napisano Maj 19, 2007 witam witam... ja jak na razie tylko buleczka z salata...... zaraz zapodam dobie salate z kefirem, a pozniej pojade po skakanke:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gunia113 0 Napisano Maj 19, 2007 ja juz dawno obiadek zjadłam tzn kotleciki sojowe i pomidorka z ogórkiem i łyżeczką jogurtu i czekm na kolecje która już za 30 min:) ooo no i zjadałm jeszce 2 jabłka bo byłam strasznie głodna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Maj 19, 2007 boze zjadlam kanapke z kremem czekoladowycm nie wytrzymalam:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolcia83 0 Napisano Maj 19, 2007 firank_a Ja tez na uczelni zgrzeszylam.. Zjadlam sandwicha, bo zapomniala jablka zabrac, a tam moglam tylko bule kupic... Od jutra zaczynam na rowerku stacjonarnym jezdzic- dzisiaj jeszcze dziobie na egzam na jutro. Zaopatrzylam sie w chleb zytni i warzywka:) Najgorsze jest to, ze rano nie jestem glodna, tylko dopiero ok 13, i nie ma roznicy - jak rano zjem na sile to jestem glodna o 13, a jak nic nie rusze to tez dopiero glod odczuwam ok 13. Nie wiem czy powinnam chociaz cos rano jesc jak nie czuje glodu? Niby to najwazniejszy posilek dnia... :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Maj 20, 2007 ja juz po sniadanku i bieganiu 2kronki wasa pomidor szklanka wody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monia02 0 Napisano Maj 20, 2007 Czesc dziewczynki moge do Was dolaczyc? odchudzalam sie z dziewczynami na innym topicu niestety chyba wszystkie wymiekly:/ bo juz tydzien zero odzewu a ja musze miec wsparcie nawet takie internetowe:) to jak bedzie:> obecnie waze 70 kilo schudlam przez ostatni miesiac 5 i jeszcze jakies dwa miechy temu tez 5 wazylam 80 i strasznie zle sie czulam moj cel to 62 ehhh marzenie poprostu mam 176 i 18 wiosenek teraz chcialabym do konca tego tygodnia pojechac na 1000 kcal tak przewaznie jechalam na 500 pozdro:):* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolcia83 0 Napisano Maj 20, 2007 hej! Ja wlasnie wstalam:) Ide na rowerek, pozniej kanapka z chleba zytniego i jakis serek light:/ A pozniej egzamin:) 3majcie kciuki. Aha i jeszcze jedno- jak wam sie wydaje z tym jedzeniem rano? Sama nie wiem czy lepiej nie jesc jak nie jestem glodna, czy lepiej nabrac inne nawyki zywieniowe.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolcia83 0 Napisano Maj 20, 2007 monia02 ja tez zaczelam pisac na innym topicu, ale wygasl smiercia naturalna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gunia113 0 Napisano Maj 20, 2007 Witam:)):) Zjadłąm serek wiejski z cebulką na śniadanie:) A teraz siedze i płacze bo pokłóciłam się z moim chłopakiem..normalnie mam już go dosyć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
viki-miki 0 Napisano Maj 20, 2007 To ja też chcę schudnąć :) Nie wiem ile waże, ale napewno bardzo dużo. Chcę zrzucić ok 20 kg. Na początek 15 eystarczy. jaką dietę stosujecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
viki-miki 0 Napisano Maj 20, 2007 gunia o co pokłóciłaś się z chłopakiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pariskaaaa 0 Napisano Maj 20, 2007 hejka!!!!! ja dzisiaj zjadlam jajecznice z pomidorkami i cebulka, piers gotowana z ananasem i bakalie :-) odchudzanie idzie pelna para :-) a co do diet 500kcal to mam dobra wiadomosc i zla : zła : trzeba strasznie pilnowac co sie je, najlepiej miec w glowie po prostu licznik :-) no i na te 500kcal to sie malo troszke jedzonka zbiera Dobra: moja ciocia schudla na niej 12 kg w miesiac :-) zadowalajace, prawda??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Maj 20, 2007 zartujesz 12kg?ale cwiczyla czy cos brala? opisz jak ona to zrobila a nie ma zadnego efektu jojo\\? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pariskaaaa 0 Napisano Maj 20, 2007 wiesz nie wiem czy to mozna nazwac efektem jojo ale po 3 latach przytyla a to za sprawa dzidziusia :-) czyli chyba jojo by nie bylo:-) no jadla dokladnie 500kcal a nawet czesto mniej, miala strasznie silna wole i nadal ma, po drugim dziecku tez teraz sie za ta diete wziela :-) byl taki dzien ze jadla tylko 2 banany i na tym koniec, poniewaz kazy banan ma 250 kcal. ona ma kalkulator w glowie, jak sie jej pytam o jakąs potrawke ona mi to wylicza w sekunde:-) czyli jednym slowem dobra dietka:-) a i jeszcze cos: ma lenia w tylku wiec nic nie cwiczyla :-) ale i tak schudla 12 kg:-) zainteresowana???????????????????? ?? ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pariskaaaa 0 Napisano Maj 20, 2007 jesli chodzi o wspomagacze to nic nie brala, uwaza ze to jest szkodliwe i nic nie pomaga. z zawodu jest lekarzem:-) pila duzo wody bo jak twierdzi lubi, nawet gdy sie nie odchudza duzo pije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Maj 20, 2007 jasne ze tak.....co nie chcialabys schudnac 12kg w miesiac?az mi sie to u mnie nie mozliwe wydaje....mi ciezko chudniecie przychodzi nawet jesli jest tak ze wiesz malo jem:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach