firank_a 0 Napisano Maj 18, 2007 dobra to co zaczynamy od jutra?boze jak ja przezyje bez slodyczy:)ale trzeba cos wrescie ze soba zrobic.....:) ide rano biegac i koniec:) jaki cel sobie stawiamy.....np dajemy sobie 3tyg ile musismy schudnac w czasie ich? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna-anka 0 Napisano Maj 18, 2007 ja osobiscie wolalabym w cm a nie w kg:( ale zobaczymy...mam czas do 23 czerwca:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Maj 18, 2007 ile masz w cm?w talii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pariskaaaa 0 Napisano Maj 18, 2007 hmm ja sobie daje 3 tygodnie i 6 kg mniej, a Wy????? :-) wiecie co mnie ciekawi? czy ci faceci co teraz na mnie nie zwracaja uwagi potem, jak juz osiągne idealną figure to cos sie zmieni, tzn czy ich nastawienie sie w stosunku do mnie zmieni??? jak myslicie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna-anka 0 Napisano Maj 18, 2007 pariskaaa ja jak schudlam tak strsznie to mialam facetow na peczki:) cycki i tylek robia swoje, do tego odpowiednie ciuchy...niestety oni sa wzrokowcami:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna-anka 0 Napisano Maj 18, 2007 pariskaaa ja jak schudlam tak strsznie to mialam facetow na peczki:) cycki i tylek robia swoje, do tego odpowiednie ciuchy...niestety oni sa wzrokowcami:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Maj 18, 2007 powiem ci ze zalezy od faceta...zobacz ja waze 80kg i moj facet mnie kocha do szalenstwa...nawet ostatnio zaczol mowic o slubie oswiadczynach a mam 18lat:) a on 21...poprostu trzeba trafic na tego odpowiedniego....boje sie jednego planowalm w czerwcu idc do ginekologa po jakies antykoncepcyjne plasty lub tabl...ale pewnie ponich przytyje sie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EciePecie 0 Napisano Maj 18, 2007 Cześc dziewczyny! Ja też startuje jutro:) Rano na śniadanko duzy jogurt naturalny 400 g, do szkoły (bo też jadę na wykłady na cały dzien) biorę jogurt duży 400 g ale owocowy. I tak przez dwa dni, bo musze sie troszkę oczyścić. :O Od Poniedziałku małe porcje, stałe godziny posiłków i ćwiczenia, 8 min na tyłek, nogi i brzuch (kiedys ćwiczyłam i działały;) ) Pozatym dużo czerewonej herbatki iw ody niegazowanej. Cel do czerwca choć - 3 kg:) a ogólnie chciałabym tak 6-8 kg:) Teraz jest 66kg/ 171 cm:) Damy rade do dzieła;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pariskaaaa 0 Napisano Maj 18, 2007 FIRANKA-----------to moze popros ginekologa o takie, po ktorych Twoja waga nie wzrosnie???? CZARNA_ANKA----------------to ile wtedy wazylas ile masz wzrostu a ile teraz wazys?? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Maj 18, 2007 eciepecie...boze dalabym duzo zeby tyle wazyc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Maj 18, 2007 powiedzcie jak myslicie ile trzeba wazyc zeby lanie wygladac w stroju kąpielowym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna-anka 0 Napisano Maj 18, 2007 165 cm wzrostu...wazylam ponad 70 kg...zjechalam do 55:) do tego plaski brzuszek, 110 dm w biuscie...malina:) az sie sobie podobalam...teraz tez tak chce ...a jakos zdziadzialam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EciePecie 0 Napisano Maj 18, 2007 Wszystko zależy od tego jaką masz bydowe/ grube kości/ ile z twojego ciała to tłuszcz a ile mięsnie. Ja bym się chciała brzuszka pozbyć i tłuszczyku z wewnętrznej strony ud. Nogi mam dośc umięsnione i to też mi sie nie podoba, ale na to nic nie poradzę:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pariskaaaa 0 Napisano Maj 18, 2007 nie martw sie, razem damy rade :-) napewno :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna-anka 0 Napisano Maj 18, 2007 firank_a ja tylam jak mops po tabletach ale moja kumpela chudla w oczach....dobry lekarz Ci leki dobierze...spoko...poza tym - mloda jestes, nie spiesz sie...nie uzywa gumek;P co sie bedziesz hormonami faszerowac?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Maj 18, 2007 mam nadzieje chcialabym przez te niecale 3 tyg (do 6czerwca) schudnac te 5kg mam nadzieje ze mi sie uda.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Maj 18, 2007 czarna -anka...uzywamy gumek...ale zawsze mi sie prawie okres spoxnia i wiec panika jest....a zyjemy od siebie o 470km(zwiazek na odleglosc) widujemy sie 3-4dni w miesiacu wiec niechce myslec o tym czy cos sie stanie czy nie tyllo oddac sie milosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EciePecie 0 Napisano Maj 18, 2007 Ja powiedziałam tabletką nie, też tyłam jak głupia i czułam się jak smok:O Odstawiłam, schudłam sobie 7 kg, no i teraz jeszcze raz tyle bym chciała. Teraz stosuje gumki, ale strasznie sie boje, bo nam pękają i mysle czy nie isc po tabsy te najnowszej generacji, bo podobno nie zatrzymuja wode, ale to zalezy do organizmu. :O Dziewczyny ja jutro nie bede pisać dopiero wieczorkiem moze, napisze co i jak, podsumuje dzien;) Kurde szkoda, ze 1 kg dziennie nie można stracić. Jak leze na łózku zanim zasne marzy mi sie żeby sie obudzic 5 kg lżejsza:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna-anka 0 Napisano Maj 18, 2007 rowerek? skakanka? sex?:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Maj 18, 2007 kurcze rowerek spoko..skakanka tez ale sex?wlasnie nie bedzie go do 6czerwca(jade do swojego faceta) wiec sex jako metoda odchudzania nie wchodzi w gre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EciePecie 0 Napisano Maj 18, 2007 Dziewczyny ściągnijcie sobie te filmiki z 8 min legs, buns, abs, są na smogu. Mówię Wam super, niebardzo trudne ale męczące i przynoszą efekty. Na rowerze to jeżdże do pracy, skakanka odpada- niechce mieć jeszcze większych mięśni nóg, sex- może byc ale nie zawsze są warunki. A pozatym w gumkach kapa i stressss:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna-anka 0 Napisano Maj 18, 2007 EciePecie co do skakanki - nie zaszkodzi:) mam nogi jak Pudzian ale jak sie skacze to one sie rzezbia pieknie:)a jaki scik w nich jest:) jaka moc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EciePecie 0 Napisano Maj 18, 2007 Dobra to ja spadam kochaniutkie, bo jutro muszę wcześnie wstac:O Jeszcze na dodatek mam jutro kolokwium:(, na które nie umiem wszystkiego, ale mam nadzieję, ze jakoś sie uda i pytania siądą (3majcie kciuki ;) ) Więc spadam, bo jutro bede nie żywa;) Dobranoc Ps. Jutro wieczorkiem spróbuje coś skrobnąć;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pariskaaaa 0 Napisano Maj 18, 2007 zrobimy tabele, wpisujcie sie poprzedzajac kopiowaniem :-) nick----------waga startowa-----waga wymarzona----wzrost-------waga obecna Pariskaaaa---82kg------58kg------175cm-------78kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Maj 18, 2007 zycze powodzenia:) jest ktos jeszcze tu?haloo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Maj 18, 2007 nierozumiem o co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pariskaaaa 0 Napisano Maj 18, 2007 taka tabelka wagowa:-) kazda sie tam bedzie wpisywala :-) ja niedlugo lece pcia :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna-anka 0 Napisano Maj 18, 2007 oki czarna-anka cm 167 waga 72 kg (chyba) wymarzona 55 kf :):):) marzenia...te duze i te malenkie.....tralalalla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Maj 18, 2007 ja bede jeszcze dlugo siedziala....wlasnie moj ukochany z pracy wrocil wiec na gg bedziemy klikac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pariskaaaa 0 Napisano Maj 18, 2007 nick----------waga startowa-----waga wymarzona----wzrost-------waga obecna Pariskaaaa--------82kg------58kg------175cm-------78kg Czarna Anka-----72kg------55kg-------167cm-------72kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach