Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

firank_a

dziewczyny odchudzamy sie?

Polecane posty

a powiedzcie co sadzieice na temat tej diety kapuscianej....podobo sa po niej efekty jo-jo.ale ja nie zamierzam po tej diecie zaprzestac odchudzania caly czas nie przekraczam 500kcal

firank_a Chodzi Tobie o ta zupke, ktorej przepis jest podany wyzej? Ja schudlam na niej troche, ale pozniej znow przytylam:/

ale musialas sobie pozwolic na wieksza ilosc jedzenia czy cos...bo to niemozliwe zeby przytyc chyba tak jak ja nie przekraczam czasem nawet 400kcal.....myslisz ze bede miala efekt jojo?

firank_a Kurcze, bedziesz musiala pozniej bardzo powoli z tej diety wychodzic. Moim zdaniem powinnas troche wiecej jesc niz 400 kcal..

czesc dziewczyny jak tam?ja ledwo zyje wlasnie bylam na treningu(trenuje karate) ale ostatnio przerwy mialam duzo...

firank_a ja jezdze codziennie na rowerku, barzdo odpowiada mi moja dieta, czasem tylko jak ogladamy jakis film na kompie to mam ochote na piwko, ale nie daje sie skusic:) P. Zauwazylam ze najszybciej upadaja tematy o odchudzaniu. Czyzby wszystkie dziewczyny mialy taka slaba wole? :/

Witam:) Ja się dobrze trzymam:) Dietke trzymam i codzieniie na rowerku śmigam:P Byłam dziś u fryzjera i zrobiłam sobie delikatmne fale:P nie takie chciałąm jakie mi zrobi ły i starm sie dotego przyzwyczaić:P

Gość PeRkOz
HeHe ja mam 185 cm i waze 75 kg ale wazylem 84 :>

no chyab masz racje ze dziewczyny niektore szybko rezygnuja....co tam u was?moze troche lepiej sie poznamy?

firank_a Ja mam 24 latka:0 Studiuje tak sobie w Poznaniu. Mieszkam z facetem i najgorsze ze on jest szczuply!!:) Taki zart:) Ale powaznie, jest szczuply i juz mi przy nim glupio ze wygladam tak jak nie inaczej, ale nigdy nie narzekam przy nim na wyglad, bo on tego nie widzi co ja, a po co ma mi sie baczniej przygladac?? :P Fajnie ze zalozylas taki topic i ze moge z kims popisac, mam nadzieje ze damy rade. Pewnie domyslasz sie ze mam na imie Karolina:) A TY?

ja mam 18lat..moj facet tez jest szczuply(byly lekkoatleta). koncze wlasnie 2 kl liceum.moj chlopak pracuje mieszka studiuje w wroclawiu ja jestem z miejscowosci oddalonej od wawy o 120km wiec zwiazek na odleglosc..daje jakos rade czasem ciezko ale bardzo sie kochamy..jestesmy juz w takim zwiazku 11miesiecy.widujemy sie zadno 1 na miesiac badz poltora ale to wtedy 2-3 dni a jak mam wolne to wszytko spedzam u niego.mam na ile marta:)niewiem co jeszcze moge napisac....moze jakies pytania?

ja taak!!! Moz enapiszesz mi na emial czy to jeszcze aktalne??

widze ze straszna cisza tu jest...co sie dzieje poddalyscie sie?

Gość justyna509
firank_a jestes jeszcze?

Gość firnak_a
witam zapewne znow sama jestem tu...ja juz po sniadanku..zjadlam 1 wase i 1 pomodora

Gość justyna509
hej!

Gość justyna509
nie potrafimy sie spotkac na forum:( mam pytanko- czy dieta amerykańska to dobry pomysł?? nigdy jej nie przerabiałam ..... warto??

firank_a moze umowimy sie na jakas godzine na jutro, np, bo widze ze spotkac sie nie mozemy, z tym, ze wieczor mi nie pasuje, bo wychodze.:)

ja zagladam srednio co godz....mozemy sie umowic na jutro np na 18...tylko nie obiecuje ze bede tzn chodzi mi oto ze mi cos szwankuje komputer takze jesli mnie nie bedzie to znaczy ze to nie moja wina...a jak wam odchudanie idzie? ja waze 77,5kg czyli schudlam przez tydz 2,5kg:)ale rygor niezly mam....ztym ze moja mama na weekden pyszne rzeczy robi...zrobila taki fajne placek z galaretka zjadlam rano 1 kawalek zjem tez pozniej bo oglupieje:)troche cukru tez musze miec:)

Gość finak
halloo jest ktos na pokładzie:D

firank_a Ja jestem strasznie zalatana w tym tygodniu, dietki sie trzymam, na rowerku jezdze, stanelam na 90 kg i nic sie nie rusza wiec zaczelam jeszcze ostrzej jezdzic:) Szukam mieszkania, wiec niestety nie moge sie umowic z Toba na godzine w tym tyg, bo nie wiem kiedy bede oglada mieszkania. Postaram sie zagladacz czesto, a pod koniec tyg moze jakos ustalimy godz spotkania na forum:)

no wlasnie zjadlam swoj posilek ostatni dzis sniadanie 2 pieczywa wasy obiag 1,2kg arbuza czyli 180kcal i to wszytko na dzis:)

Witam ja jestem;( Nic nie jem nie śpie.. rozstałam się z chłopakiem po 2,5 roku....... totalna załamka.. trzymajcie się dziewczyny...