Gość kola21 Napisano Maj 29, 2007 witam jesli pozwolicie ja się także przyłącze do odchudzania :)ważę 86 kg mam 170wzrostu moja waga wymażona to 68-65kg chce to osiągnąć do konca lipca na diecie 1000kcal lub do konca czerwca na diecie jogurtowo-owocej:)popijając miedzy tym zieloną herbate i wode min niegazowaną:)od jutra zaczynam pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Maj 29, 2007 witajcie dziewczyny...bylam dzis w szkole u pielegniarki od czasu zalozenia tego temu schudlam 3,5kg:) jestem nawet zadowolona do 6 czerwca zostalo 8 dni wiec nie poddam sie i schuden tak jak zaplanowalam i bedzie 5kg mniej:) gunia...czemu sie roztalas z chloapkiem co sie stalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Maj 29, 2007 chyba przestane tu zagladac:(nie ma z kim pogadac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gunia113 0 Napisano Maj 30, 2007 Właśnie nie wiem co się stało;( onb nagle mi powiedział że nie wie co czuje i się tym wszystkim zmęczył.,.. no ja do łatwych dziewczyn nie należe i bywa nieznośna dla niego... ale tak nagle kiedy w piątek rano pisał że mnie kocha a juz później że nie wie... masakra.. jestem załamana.... poza tym jakiies dwie młode mi napisały że on mnie niby zdradzał.. hm;( nie chce mi się wto wierzyć zwłaszcza że wioem że one obie się w nim pokochiwały.. ale boli.. bardzo boli... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolcia83 0 Napisano Maj 30, 2007 Czesc dziewczyny. U mnie waga stoi w miejscu- wczoraj wieczorem zrobilam sobie spacerek z kina do domu (40 minut), i zaraz na rowerek siadam:/ Na nic czasu nie mam!! Jak nie cwicze to sie ucze, koncze prace licencjacka.. Masakra. 3 majcie sie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Maj 30, 2007 gunia a ile byliscie razem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gunia113 0 Napisano Maj 30, 2007 2,5 roku... masakra... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Maj 31, 2007 przykro mi...nie zalamuj sie chodz wiem ze to nie jest odpowiednie slowo:( ale walcz nie poddawaj sie.....jak tam idzie odchudzanie wam wszytkim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gunia113 0 Napisano Maj 31, 2007 Dzisaj byłam w moim internacie kochanym i tam moja kumpela z pokoju powiedziała mi że schudłam:D:D:D Troche mi to poprawiło nastrój:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Maj 31, 2007 to widzisz fajnie....walcz i nie poddawaj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Czerwiec 2, 2007 widze ze cisza tu:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Czerwiec 3, 2007 ej co sie dzieje? czy ja sama zostalam z tym odchudzanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mama mija Napisano Czerwiec 3, 2007 zostana tylko najlepsi... i schudna tez:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Czerwiec 4, 2007 dziewczyny odezwijcie sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Czerwiec 12, 2007 tak myslalam ze to wszytko tu upadnie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tni92 Napisano Wrzesień 12, 2016 Odchudzanie należy zacząć od powiedzenia sobie że ty tego chcesz bez tego nie uda się wiem to po sobie dopóki nie powiedziałam sobie że ja tego chce że w końcu muszę zrzucić ten nadmiar kilogramów to zawsze tydzień i po odchudzaniu a teraz wytrwałam do końca i nie było tak źle ;) suplement African Mango http://szczupla-kobieta.pl zmniejszył mojej łaknienie i było mi o wiele łatwiej bez podjadania między posiłkami! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach