Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krejzol

nigdy nie byłam zakochana, i nigdy nie kochałam...

Polecane posty

na jedno to i się ciesze, bo jak popatrze ze niektorzy tak cierpią bo albo zakochali sie nie szczesliwie, albo ta druga osoba im wyrzadzila krzywdę... a z drugiej strony patrzac, szkoda ze nie odczulam tego na wlasnej skorze... jest tu jeszcze taki?

Wolałabym nawet cierpieć, ale doświadczyć miłości. Także mnie akurat nie pociesza mówienie że w związku nie zawsze jest idealnie itd., że może lepiej że jestem sama.

Gość aaa moze
bo nie spotkałas mnie

Gość KO64
jesli dla ciebie facet musi byc przystojny, bo musisz sie nim pochwalic przed kolezankami, to milosci nie znajdziesz.

Gość KO64
tak napisalas w pewnym watku

Gość Tefall24
Krejzor--> a ile masz lat?

ja nigdy nie byłem zakochany ani raczej nikt nie był we mnie. najwyżej lekko zauroczony, co samo szybko przechodzi :P Jakoś sobie tego nie wyobrażam, ja -> miłość... Związku też sobie nie wyobrażam... Zresztą to nie dla mnie... trzeba coś sobą reprezentować 🖐️

Fajna_Magdulka - fajnie ze nie jestem sama, i jak ci z tym jest?? KO64 w jakim watku?

a we mnie byli zakochani, nie jeden, i teraz tez sa zakochani/zauroczeni.

Gość house
"Jakoś sobie tego nie wyobrażam, ja -> miłość... Związku też sobie nie wyobrażam..." a Ty wiesz, ze mam to samo? :( 🖐️

Gość KO64
Mial temat dlaczego kobiety patrza tylko na wyglad...

\"a Ty wiesz, ze mam to samo? :(\" a czy to koniecznie powód do nieszczęścia? (chyba że źle to emotke interperetuję :) ) Przecież nie wiemy czy by się nam podobała i ważniejsze czy w ogóle by \"wyszło\". Może tak uważam dla tego, że nie mam żadnych pseudo związkowych doświadczeń, nawet z dziecięcych \"zabaw\"... zupełnie nie widzę jak to wszystko miało by wyglądać. Hmmm...

Gość house
Czy to powod do nieszczescia? Ostatnio zaczynam zdawac sobie sprawe, ze nie. I nawet dobrze mi samemu, co troche mnie przeraza, bo w koncu wszyscy chcemy drugiej polowki ;) Tez nigdy nie bylem w zwiazku i nawet nie wiem, jakby to mialo wszystko wygladac, funkcjonowac :D

Gość ssadd
Ja tez tak mam i coraz mocniej mi to przeszkadza, bo wyglada na to, ze cos ze mna jednak jest nie tak :(

eh, ciesze sie ze sama nie jestem, ale nie wiem co z tym robic..