Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejaaaa

to norma?

Polecane posty

Gość hejaaaa

To normalne, ze faceta, ktory jest w zwiazku pociaga inna dziewczyna? Oczywiscie nie chodzi o zdarde, bo nie jest w stanie zdradzic i nie chce ale o sam pociag fizyczny do innej?

Gość mexiini
nie wiem czy norma ale czesto sie tak zdarza.Faceci tak maja ,ze sa z jedna a druga rozbieraja w myslach...fatalnie

Gość hejaaaa
no fatalne to jest ;-/, ale czy duzo facetow tak ma>?

niestety , ale tak facet to wzrokowiec i na pewno podobają mu sie inne dziewczyny, ale jak jest ok, to po prostu tylko mu sie podobają, nie musi miec od razu grzesznych mysli ;)

Gość majsta
jak mu sie podobaja to ma grzeszne mysli :p

Gość majsta
kobieta nie bedzie mi mowic jak mysli facet :p nie mowie ze od razu jest w wyobrazni cala scena i po kolei co tam z nia robi :D ale jesli kobieta podoba sie mezczyznie fizycznie to wlasnie tak go pobudza :p

Gość fsdfdf
ja jestem kobietą i od czasu do czasu zdarza się że pociąga mnie inny mężczyzna nie robię z tego problemu ani nie zwracam na to szczególnej uwagi, ot fizjologia i dla mnie taka ciekawostka, bez znaczenia dla moich uczuć czy rozumowania

Gość dsfffffffffffd

Gość andziax
zgadzam sie w powyzszymi wypowiedziami ze zawsze dla kazdego faceta beda sie podobac inne kobiety- nawet jak ich jest najlepsza, najpiekniejsza i najcudowniejsza na swiecie.