Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaaaa

mail byc popielaty blond wyszedl siwy

Polecane posty

Gość zalamanaaaaa

kupilam farba bardzo jasny popielaty blond garniera zby ufarbowac moje jasne wloy ktore mialy odcien zóltego..... i a wolsy wyszly mi siwe:(:(:(:(:( co ja mam teraz zrobic?????

mi też wychodzą czasami sive,ale ten siwy to chyba popielaty...ale nie ma co sie przejmować,po paru umyciach wyblaknie i nie bedzie juz siwowaty/

ale nie bezkitu z tymi popielatymi tak jest.Wogle to z farbami trzeba uwazać,bo i tak zawsze wyjdzie inny kolor niz pokazli na opakowaniu

Gość możliwe przeziębienie krwi-zba
bo trzeba kupić BARDZO jasny popielaty bląd(odcień superrozjaśniający).A ten zawsze wychodzi popielaty czyli siwy-żadna nowina. Po trzech myciach bedzie z głowy-szampon przeciwłupieżowy!

Gość zalamana czyli malgoP
ale ja mialam super rozjasniajacy i wyszedl mi wlasnie taki siwy ;/ no ale myje juz wlosy [poraz 4 (dzis) i juz mi powoli schodzi ale zastanawiam sie na kupnem jakiejs farby w odcieniu bezu albo piaskowego... Jak myslicie bedzie lepszy???

Gość maalgo
i juz po kolopocie;P kolezanka polozyla mi farbe bezowy blond i teraz mma sliczne wloski:):):):)

mam podobny problem po farbie bardz bardzo jasny popielaty blond włosy gdzie wczesniej mialam balejaż są z odcieniem niebieskiego..a reszta taka niby karmelowa??czy mam połozyc farbe nastepna ? Wolałabym nie, bo mam bardzo długie włosy i to bardzo zniszyłoby je :( Może wystarczy jakaś beżowa szampoonetka? Proszę o rade!

Gość Woleks_tra
tak to jest jak sie odwiedza pania Jadzie a nie dobry salon typu Denique

Gość saikomajo
Dziewczyny - dziękuję. Dzisiejszy dzień to koszmar - przywiozłam sobie z Anglii żółtą fluorescencyjną farbę - a raczej toner, nałożyłam na włosy... i wyszło żółtkozgniłomatowe pożalsiębożę. Postanowiłam więc spłukać ten kolor a użyłam do tego profesjonalnej farby z zakładu - niestety ona tą żółć przemieniła na szaroniebieski... I wówczas trafiłam na ten wątek. Pobiegłam szybko do sklepu i kupiłam rozjaśniacz za 8 zł. Nałożyłam i wyszło oczywiście żółtko ale jasne. Po rozjaśniaczu przyszła więc pora znów na tę farbę profesjonalną - i znów było siwo ale tylko ciupkę. Na zakończenie więc zastosowałam (dzięki waszym radom) rozjaśniacz sam proszek zmieszany z wodą i zmyłam to po kilku minutach - i znów wyglądam jak człowiek!!! DZIĘKUJĘ!!!! A wyznam że przez przygodą z żółtą farbą miałam piękny perłowy blond z zakładu fryzjerskiego na który stosowałam potem profesjonalne farby w zaciszu domowym i zawsze był piękny perłowy - tym razem jednak spaprałam od początku. Na szczęście udało mi się ten dzień uratować. BTW znacie to uczucie, jak coś zepsujecie z głupoty a potem was ściska w dołku że jak można było być takim głupim? Nno, to był własnie mój dzisiejszy dzień. Pozdrawiam