Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tarocistka Anima

AFIRMACJE. Pozytywne zdanie każdego dnia.

Polecane posty

cytuję: \"Afirmacje to pozytywne zdania, które mają za zadanie wyprzeć z umysłu przeczące im negatywne ( destrukcyjne, ograniczające ) myśli, wzorce zachowań. Jest formą pozytywnej autosugestii działającej jak każda myśl, która zadamawia się w nas w chwili, gdy przyjmujemy ją jako prawdę.Pracując z afirmacjami oddziałujesz na Twój podświadomy umysł, dzięki czemu możesz go przeprogramować, wprowadzić nowe wzorce i nawyki. Afirmując stopniowo urzeczywistniasz myśl. To co afirmujesz Twój umysł przyjmuje jako prawdę, bowiem nie jest w stanie odróżnić doświadczenia wyimaginowanego od stanu faktycznego.\" cytaty pochodzą z sieci www oraz ze strony http://www.elans.pl/article/read/afirmacje-do-czego-sluza-i-jak-z-nimi-pracowac Propozycja afirmacji :) :) Miłość jest najpotężniejszą siłą we Wszechświecie :) Proponujcie swoje afirmacje.:)

Gość hop siup do góry

Gość i po cholere powielasz
skorzystaj z wyszukiwarki, wpisujac - pozytywne - afirmacje - sprawcza

Gość Majorka33
a jak zrobic by afirmacja zadzialala na faceta ktory mi sie podoba?

Gość i po cholere powielasz
Majorka33 -> juz tu pisano, ze nie masz wplywu na innego czlowieka i jego zachowania :O

Gość Majorka33
szkoda :( ale na pewno nie da sie nic zrobic?

Gość wrozbitamarek
JEŚLI SZUKASZ ODPOWIEDZI NA WAŻNE, DRĘCZĄCE CIĘ PYTANIA - to dobrze TRAFIŁAŚ/EŚ! WRÓŻENIEM Z TAROTA MARSYLSKIEGO ZAJMUJĘ SIĘ OD 12 LAT... Wróżę na wielu spotkaniach prywatnych . To właśnie powracające pytanie moich adresatów wróżb - dotyczące wróżenia przez internet - natchnęły mnie tym pomysłem ... Jeśli w jakikolwiek sposób nie masz możliwości wyjścia z domu , czy też wizyta u wróżbity jest dla Ciebie w jakiś sposób krępująca - ta forma wróżby jest właśnie dla Ciebie!!! Jeśli jesteś zainteresowany wróżbą to napisz na mój adres : wrozbitamarek@gmail.com a podam Ci dalsze szczegóły. Pozdrawiam Wróżbita Marek

A ja załozyłam bloga.Tak jest prościej afirmować. Ktoś chce sie dołączyc? http://dziube-q.blogspot.com/ Zapraszam. :) Ja jestem osoba szczęśliwą, W dzień i w nocy wszystko mi sprzyja, :):) Pozdrawim i dobrego wieczorku życze.

Ledwie zaczęłam, juz się spełniły - czas na kolejne :)

kupiłem książkę Pozytywne myślenie i przy niej była talia kart w ilości 80 szt każda z myślą , która można sobie losowo wybrać np dla mnie dzisiaj: Od dziś jestem pogodzony z błędami, które popełniłem. Są dla mnie wskazówką na przyszłość. Spokojnie oddaje sie moim codziennym działaniom.

Gość fiziamizia
londyn - ja myślałam, że ty mądrzejszy jestęś - a ty sie dajesz wkręcać w ten okultyzm ....eee , rozczarowałam sieco do ciebie