Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trefny stańczyk

Normalny czyli jaki?

Polecane posty

Gość ona trochę szalona
Nie ma normalnych, kobietom nigdy nie dogodzisz

Gość tez mam ten problem
normalny facet jest oksymoronem:) srodkiem stylistycznym utworzonym popzez polaczenie dwoch przeciwstawnych slow, np. zimny ogien, normalny facet:):D

wg słownika PWN \"normalny\" to: 1. «taki, jaki powinien być» 2. «najczęściej spotykany» 3. «zdrowy psychicznie i fizycznie» 4. «mający wszystkie przypisane sobie cechy, typowy» pierwszego nie czaję :O a mężczyzna to teoretycznie ktoś kto nie jest kobietą ani dzieckiem; wychodzi na to, że wszyscy mężczyźni są nienormalni:O ...i dobrze !

Gość gfddf
powinien byc to staczyk :)

tja :O a kobieta powinna być piękna długonoga i cycata jak by ludzie myśleli tak jak wy oszołomy to na 100 osób z 2 pary by przypadały :O 🖐️ trlalalal nana \"szukam kogoś kogos na stałe na długą drogę w dal, szukam kogoś na życie całe\" ♪♪♪ 🖐️

hmm ja doszedłem do wniosku iż dla kobiet normalnym facetem będzie ten, który spełnia poniższe wymagania: -wzrost: powyżej 180 cm -wygląd: przystępny, nielalusiowaty -charakter: odważny, wygadany, niezależny, inteligentny, szarmancki, opiekuńczy, wesoły ja taki nie jestem więc, wg kobiet nie jestem normalnym facetem :-( co najwyżej śmieciem :-(

Gość cichy aniol
powinien byc zawsze sobą

to co napisałem to jest efekt moich wieloletnich obserwacji Ci, którzy mają dziewczyny/żony są przeważnie tacy jak w moim opisie

Gość cichy aniol
To dobrze że są jeszcze tacy faceci

Gość lakze
stanczyk ,ale nie karzda kobieta wyglada jak jessica alba wiec przsadzasz z tym wygladem one tez maja fatalny wyglad.

Gość lakze
kazda mialo byc

Gość ona trochę szalona
dla mnie normalnym jest mój facet, czyli mądry czuły, delikatny, nie małostkowy, odważny, i co naważniejesze jest dla mnie partnerem, a nie jakimś pieprzonym egoistą

Gość cichy aniol
trefny stańczyk dlaczego siebie tak oceniasz?

Gość normalny czyli
normalny facet dla kazdej kobiety bedzie inny, bo to zalezy czego ona oczekuje, dla mnie przystepny wyglad, nie musi byc piekny bo tacy sa zadufani w sobie kochajacy, niech przytuli i pocieszy, pocaluje, troskliwy i szanujacy mnie :)

Gość 25 latka
mylisz się nie tylko tacy mają żony,i to napawa smutkiem

Stańczyk, a co obchodzi Cię normalność? Ja w życiu z normalnym facetem nie będę. Bo nie. A przecież masz swoją M., to co się smucisz? Ty przygotuj się psychicznie na spotkanie z nią, a nie wal smutów

Gość cichy aniol
wygląd to nie wszystko napewno potrafisz byc czuły,opiekunczy zaradny dla mnie te cechy liczą sie w człowieku i to chyba jest ta normalność