Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gyufvklyfdo

czy jest tu ktos kto wyleczył tradzik?

Polecane posty

Gość Konowałów do izolatki
80 % skutecznosci wiec o tym ty piszesz, ktory lek jest tak skuteczny, szkoda pisac Te cudenka daja moze 10 % skutecznosci a co z reszta chorych ? Smiechu warte A wyciskac nie mozna, bo sie roznosci, i to jak ! koniec ! Ludzcie sie dalej, posmarujcie sie differinem, moze za rok bedzie poprawa i nie zapomnicje o cynku :P oczywiscie na pizze idzicie i ciasteczka, troche alkoholu i papierosek, skora na pewno bedzie zdrowa

No i pepsi, do popicia I wy chcecie miec zdrowa skore, grrrr

Gość upuppupupupupupu
a najgorsze jest to ze tak naprade nie ma skutecznego lekarastwa na trądzik poprzez te co istnieją można jedynie uzyskiwać poprawę

Te, konował. Znam masę kobiet o przepięknej karnacji - jaraja jak głupie, nie stronią od alkoholu, a ponieważ prowadzą dość nieregularny tryb życia, to och jedzenia pozostawia wiele do życzenia. Przysięgam Ci, że nigdy nie miały żadnych problemów z cerą. Popytaj dermatologów. Dieta ma minimalny wpływ na stan skóry.

A ja jestem przykładem na to, że wyleczyłam się tetracykliną. Z powodów ginekologicznych zmuszona byłam do brania tabletem anty, i to one spieprzyły mi stan skóry. Teraz jest już ok. :) I tak na marginesie - dla osób, które borykają się z przebarwieniami pozapalnymi i innymi. Rewelacyjny jest isotrexin - nie zrażajcie się, że początkowo skóra jest podrażniona i wysuszona, bo to przechodzi. Ja tu kiedys płakałam, że mam na brodzie ślady i przebarwienia - zlazło wszystko!!! :)

Gość upuppupupupupupu
zaobserwowano ze dieta moze pogarszac stan cery u ludzi którzy juz ten tradzik maja

Gość kasia ........................
co to jest ten izotek?? nigdy nie slyszalam o nim. ja moze nie mam tradzku ale czasem robią mi się pod skorą,zwłaszcza w okolicy ust takie mala krostki ... wiecie czym to mozna leczyc"?

Co ty pierdzielisz kobieto, te co pala a nie maja tradziku, przeciez palenie nie wywoluje tradziku, skoro nie maja takiej tendencji to jedynym skutkiem ubocznym palenie bedzie to, ze w wieku 40-50 lat beda pomarszczone jak 80 latki nie mowiac o wew ogranach a to co jesz ma wplyw zajebisty na organizm i zdrowie, wiec nie pierdziel bzdur, kazdy lekarz by sie mocno zasmial jakbys mu powiedziala ze dieta nie ma wplywu na zdrowie i choroby !!! Weź chipsa i trzymaj sie dobrze, zapewne masz idealne cialo, bez cellulitu i w ogole, po takiej diecie :P

Jak jesz- tak wygladasz i dieta ma najwiekszy wplyw na stan twojego zdrowia i wygladu, nie kosmetyki, takze odpusc sobie kremik za 100 zl i lepiej kup cos ze zdrowej zywnosci :P

Gość Lecząca się
Tutaj są osoby które zaleczyły a kto wyleczył ? Bezpowrotnie, czyli po odstawieniu leku nie wcześniej jak 8-12 ms temu, minimum ! Są takie ?

Ale kurde czym??? Ja wyleczyłam tetracykliną. Spokój miałam na jakieś 6 lat, a od momentu kiedy zaczęłam brać parszywe, pieprzone pigułki, zaczął dziać się koszmar. Nie biorę ich już od 4 miesięcy i wszystko powróciło do równowagi.

Gość Lecząca się
Nieistotne czym, ale nie interesuje mnie to, że ktoś stosował zineryt np i nie ma trądziku już 2 miesiące, to żadne wyleczenie, w czasie stosowania leków jest poprawa, po odstawieniu jak się ma szczęście to trądziu nie ma nawet 4 ms, ale koszmar wraca po miesiącu czy 6, ale wraca, a mnie interesują osoby które mają spokój z trądzikiem, sa po leczeniu i od roku, dwóch, trzech nic ich nie gnębi, więc są takie ? Ty jesteś, 6 lat to kupa czasu, więcej proszę, ku pokrzepieniu cierpiących.

Gość przecież piszą osoby
które się wyleczyły izotekiem.

Gość lewoskrzydłowa
do upupupu...:) teraz mam 19 lat ...czyli spokój mam od 2 :)

Gość upupupupupuppppp

Gość upupupuu

Gość ZimuS
jesli chcesz skutecznie wyleczyc skontaktuj sie ze mna

Gość gość
Wyleczyłam jak zaczełam chodzić do dermatologa. Wcześniej nie działała żadna kuracja w domu. Polecam dr Ewę Ring w Klinice SKJ, przepisała mi bardzo dobry antybiotyk, za każdym razem ogląda moją twarz, każe zmywać makijaż w czasie wizyty. Widać, że jest dobrym specjalistą.

Gość gość
od 2 lat nie mam trądziku. wyleczona po izoteku. wcześniej 10 lat biegania po dermatologach i łykania/smaroawania chyba wszystkim. tylko izo mi pomogło. Na kurację trzeba przeznaczyć ok. 1700 zł w przeciągu roku.