Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adriannaaa

jak oceniacie perfumy bruno bananni?

Polecane posty

mam na myśli męskie, chciałabym kupić je mojemu chłopakowi bo bardzo spodobała mi sie buteleczka, a poza tym nie jest to duża okazja więc cena pasuje. czy są trwałe, zapach mi sie podoba, chciałabym żeby było je czuć... czy ktoś ich używa?

Gość balbinkaa
ja uzywam (ale damskich) i sa bardzo trwale. chodzi mi o perfum a nie o wode toaletowa. wystarczy raz wypsikac bluzke a bedzie ci wachniec az do wyprania :)

Gość chyba pannY
co to jest perfum? :O

Gość kupiłam swemu mężowi
tester "pure man"... zapach obojgu nam się podoba, i jest dosyć trwały jak na wodę toaletową..

Gość kupiłam swemu mężowi
chyba chodziło o "perfumy"... a poza tym nie powinno używać się perfum na ciuchy, tylko na ciało:O

często ładne zapachy szybko wietrzeją, a ten zapach jest ładny i jak widze chyba całkiem trwały, może nawet kupie sobie damskie

Gość fafikk
ja miałam kiedyś bruno banani - taki różowy rożek, podobały mi się, były wyraziste, oryginalne i dość trwałe

Gość omega30
a ja kupilam rozlewane perfumy, ktore niby chodza jako oryginalne i wietrzeja po godzinie. Bardzo mi sie podoba ten zapach biała lacoste, no ale coż w moim malym miasteczku nie mam gdzie kupic oryginałów.