Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qetuos

Zakochalam sie w facecie ktory

Polecane posty

Gość qetuos

-jest ode mnie nizszy 3 cm -ma pryszcze - ma nadwage z 20 kg -ma tylko mature -ma 24 lata i nadal mieszka z mama i bierze od niej pieniadze ja go kocham a on mnie olewa:(

Gość koalamiśś
...i w taki oto sposób w jednym zdaniu metaforycznie ujęłaś moje doświadczenia ze znajomości z mężczyznami...:o...

Gość qetuos
czemu?

Gość koalamiśś
no dlatego, że przerbiłam takie spektrum odchyłów, ze doszłam w końcu do wniosku, ze skoro ciągle takich idiotów spotykam to znaczy nic innego jak to, ze to we mnie jest problem.... niestety nie myliłam się...:o🖐️

Gość taka prawdaa
wyjasnienie moze byc tylko jedno - jestes szpetniejsza od niego:o

Gość qetuos
to ze mna tez cos nie tak?:(

Gość qetuos
kurde wlasnie nie:( Jestem szczupla, wysoka dziewczyna. Faceci sie za mna ogladaja, kazdy mi mowi ze swietnie wygladam. A ja sie w nim zakochalam:(

Gość koalamiśś
z Tobą wszystko na razie ok - milosc bywa ślepa, problem to będzie dopiero wtedy jak sobie z tą sytuacją nie poradzisz (tzn. będziesz dawac się gnębić, jeśli okaże sę psychopatą) ...:o albo jak zaczeni działać prawo serii

Gość qetuos
on chyba nie jest psychopata, ma zabojczy usmiech ehh

Gość qetuos
bmi w normie, a co za roznica

\"ja go kocham a on mnie olewa\" kochasz go właśnie dlatego, że Cię olewa jak by Cię nie olewał to byś go nie kochała :-)

Gość koalamiśś
tak, tak...ja tez spotkałam takiego z tym uśmiechem....przez ten uśmiech o mało nie zwariowałam....:P

Gość qetuos
Stanczyk czemu tak sadzisz? Teraz nie mow glupot ze nizszy facet moze sie nie podobac kobiecie. On ma do tego nadwage i szaleje za nim!!!!!!!!!!!

Gość qetuos
ahh ten usmiech i spojrzenie

Gość koalamiśś
stańczyk Ty masz zlasowany mózg...jesteś wytworem tego forumu..:o..Ty nie istniejesz...a poszło przepadło...zmora zła..a kysz a kysz....tfu przez lewe ramię....:o

facet, który podaje wam się na tacy jest dla was nieatrakcyjny wy lubicie zdobywać (tych co was olewają) a nie być zdobywane (przez tych, którzy was nie olewają)

Gość koalamiśś
wiecie tak myślę, że najfajniesze w tym forum jest to, ze jaką głupotę by kto nie wymyślił to wszystko to moze być prawdą, bo życie jest samo w sobie nieprawdopodobne... a wracając do uśmiechu to ja przez tamtego to zrezygnowalam z szukania pracy w jego okolicy bo się bałam, ze go spotkam...:o

Gość qetuos
On nie jest niski, on ma 176 ja 179, chodzilo mi ze nizszy ode mnie a ja zaawsze nosze jeszcze buty tak z 4 cm obcas

Gość koalamiśś
...a teraz też omijam łukiem to miejsce, bo na samą myśl o nim robi mi się niedobrze...:o

Gość qetuos
tak mi zle:(

No to zmienia kompletnie postać rzeczy, bo on jest normalnego wzrostu i nie ma na pewno kompleksów. Nie dziwię się że Cię olewa, bo ma wybór wśród innych, niższych od siebie dziewczyn. Już myślałem że jest tak samo niski jak ja. (a ja mam 166 jakby ktoś pytał)

Gość qetuos
wlasnie:(

Gość koalamiśś
qetuos--> no nie przejmuj się, przecież opisuję, ze mi bło jeszcze gorze...:o co za kobieta, no...nawet cudze nieszczęście Cię nie cieszy?? ;(

Gość qetuos
:(

Gość koalamiśś
apel do moderów - przestańcie mnożyć byty. Dajcie odpocząć!!! Ledwo co skończył się projekt "TMT" a Wy juz nowych wypuściliście ...stańczykó itp. ....litości trochę!!

Gość qetuos
no ale ten twoj tez cie olewal?